Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Καρφί» Ιωάννας Μαλέσκου: «Αυτό που με θλίβει είναι όταν βλέπω παρουσιαστές να...» (Video)

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια;

27 Ιουνίου 2022 16:06
«Καρφί» Ιωάννας Μαλέσκου: «Αυτό που με θλίβει είναι όταν βλέπω παρουσιαστές να...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Μουτίδου μέσα από το το κανάλι της στο youtube, ξεσπαθώνει κατά του twitter και η Ιωάννα Μαλέσκου, ορμώμενη από αυτό, θέλησε να πει τη δική της εμπειρία στο Love it από το δημοφιλές αυτό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε επίσης: «Κάρφωσε» Μαλέσκου η Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Βάζει συνέχεια λάδι στη φωτιά! Υπάρχει στήλη στην εκπομπή της που...» (Video)

«Για όλους μας δεν ξέρω σε τι βαθμό και με ποιον τρόπο έχουν επηρεάσει. Στο ξεκίνημά μου εμένα για παράδειγμα και τι δεν έχω δει να γράφεται στο twitter. Έχω λογαριασμό, στην αρχή με ένοιαζε τι γραφόταν. Μου τα έστελναν και μου τα έλεγαν όλα. Το να βασίζουν κάποια sites σαν πηγή και περιεχόμενο τα λεγόμενα κάποιων χρηστών -ποιοι είστε εσείς δεν ξέρουμε- καταλάβαινα ότι ήταν κάτι που μετράει.

Μέχρι που αποφάσισα με καμία πηγή μόλυνσης, είτε είναι το twitter, είτε είναι κάποιοι ψεύτικοι λογαριασμοί, είτε είναι κάποιοι φτιαχτοί λογαριασμοί από συγκεκριμένους ανθρώπους να μην με κάνουν να ασχολούμαι» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Στέκομαι στο κομμάτι της τοξικότητας. Εμένα αυτό το οποίο με θλίβει είναι όταν βλέπω παρουσιαστές, παρουσιάστριες, ανθρώπους που έχουν και δημόσιο λόγο να επηρεάζεται η απόδοσή τους σε αυτό που κάνουν από το τι έχουν γράψει οι άλλοι.

Αλίμονο αν όλοι μας η ζωή προσανατολίζεται από το αν μας αποθεώνουν στο twitter ή αν προσπαθούν να μας αποδομήσουν. Καλό θα είναι για να κλείσουμε τη συζήτηση αυτή είναι πως άλλη πυξίδα πρέπει να έχουμε κι αλλού να βασίζουμε τα βήματά μας. Αυτά… Αν θα κάνω και μία εκπομπή; Θα ‘θελα! Όχι!

Κάτσε εδώ κόβονται άλλες εκπομπές, μην μιλάμε κι εμείς και λέμε πολλά… Να βγάλουμε μέχρι τις 15 Ιουλίου και να δούμε τον τελικό του Survivor» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε το βίντεο:



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share