Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Βρε άτιμε...": Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη με τον Γιώργο Τσούλη (video)

"Τρέμεις βρε...;"

27 Ιουνίου 2022 14:55
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Τσούλης το μεσημέρι του Σαββάτου 25/6 παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Μαριαλένα και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τα social media. O σεφ στο πλευρό του είχε μόνο τα πιο κοντινά του πρόσωπα και δεν είχε αναφέρει τίποτα σε κανέναν σχετικά με το γάμο του. Με την ευκαιρία, δείτε τη Τάρια Μπούρα, το κορίτσι του Πρωινού Καφέ.

Σήμερα λοιπόν (27/6) στην εκπομπή Ελένη, η Ελένη Μενεγάκη με το που μπήκε στο πλατό πήγε κατευθείαν στην κουζίνα για να του τα "χώσει" που δεν της είπε τίποτα.

Ο διάλογος Μενεγάκη - Τσούλη

«Βρε άτιμε μας την έσκασες! Γιατί δεν μας το είπες; Τι φοβόσουν ότι θα ερχόμασταν στον γάμο ακάλεστοι;» ανέφερε η παρουσιάστρια με τον Τσούλη σε αμηχανία να απαντά «Στον θρησκευτικό και στην βάπτιση…» και συνέχισε «Είμαστε μαζί πολλά χρόνια, 8. Ήταν σχεδόν προγραμματισμένος ο γάμος. Είχαμε κάνει τον αρραβώνα πριν δύο χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό κάποια στιγμή.».

Η παρουσιάστρια συνέχισε ωστόσο τα πειράγματα: «Πού είναι τα σημάδια, πού είναι η βέρα; Τρέμεις βρε;. Ήσασταν μαζί τόσα χρόνια που διάβασα και δεν την έχεις φέρει; Είσαι μαζί της από τα 26 σου;».

Να σημειωθεί επίσης, πως ανέφερε πως η σύζυγος του που είναι έγκυος, περιμένει αγοράκι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share