Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Εκεί βρήκε την ησυχία της: Το πολυτελέστατο σπίτι όπου πήγε μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο η Αθηνά Ωνάση

Ηρέμησε μετά τις πολύ δύσκολες στιγμές

27 Ιουνίου 2022 14:34
Εκεί βρήκε την ησυχία της: Το πολυτελέστατο σπίτι όπου πήγε μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο η Αθηνά Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση μπορεί σήμερα να χαμογελά ξανά χάρη στον Αλμπέρτο Ζόρζι, αλλά νωρίτερα είχε περάσει από ένα σκληρό διαζύγιο με τον Αλβάρο, αποφασίζοντας να βρει το δικό της ησυχαστήριο για κάποια χρόνια.

Η «χρυσή» κληρονόμος της δυναστείας Ωνά­ση διατηρούσε για χρόνια στην πόλη Φαλκενσβάαρντ εκτροφεία αλόγων, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από την πολυτελή βίλα στο Βέλγιο, όπου έμενε με τον Αλβάρο όσο ήταν παντρεμένοι. Μετά το διαζύγιο η Αθηνά έβαλε πωλητήριο και στη συγκεκριμένη βίλα, αφού τίποτα δεν θέλει να της θυμίζει τον πρώην άντρα της. Γι’ αυτό και αποφάσισε, όσο βρίσκεται στην περιοχή, να μένει σε ένα ξύλινο σαλέ κοντά στα εκτροφεία και όχι στην πολυτελή βίλα με όλα τα κομφόρ, την οποία και πουλάει για 1,75 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για μια ονειρεμένη έπαυλη μέσα στο πράσινο, όπου το τότε ζευγάρι είχε φροντίσει να έχει όλες τις ανέσεις. Αυτό μάλιστα που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η βίλα διαθέτει και δωμάτιο για κρίσεις πανικού στον τεράστιο κήπο της. Ένα ακόμα ακίνητο όμως που είχε βγει προς πώληση από την Αθηνά Ωνάση, η οποία φαίνεται πως είχε κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της και πλέον ζει ήρεμα σε μία μικρή πόλη, με μόλις 30.000 κατοίκους.

Ο λόγος που διάλεξε την ολλανδική κωμόπολη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ευρωπαϊκού Τύπου, η Αθηνά διάλεξε αυτή την κωμόπολη μιας και εκεί οι περισσότεροι κάτοικοι ασχολούνται με την ιππασία και την εκτροφή αλόγων, όπως δηλα­δή κάνει κι εκείνη.

Οι κάτοικοι του Φαλκενσβάαρντ την έβλεπαν συχνά να κάνει βόλτα στο κέντρο της Πόλης ή να ψωνίζει στα καταστήματα, ντυμένη απλά, με τζιν και αθλητικά. Η «χρυσή» κληρονόμος μένει σε μία υπέροχη ξύλινη βίλα, που διαθέτει έξτρα χώρους για τα άλογα της και πλέον προτιμά να ζει ήσυχα και πειθαρχημένα, αποφεύγοντας τα πάρτι και τα ξενύχτια.

«Όσο ζούσε με τον Αλβάρο, είχε κάνει ένα βήμα πίσω, λες και όφειλε να του αφήσει το προνόμιο της υπεροχής στο χωμάτινο στίβο», δηλώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός της. «Βέβαια, τον ακολουθούσε στους αγώνες, ακόμα και αν δεν αγωνιζόταν η ίδια. Τώρα, πλέον, διεκδικεί σοβαρά μια θέση στο βάθρο, δηλώνοντας συμμετοχή σε όλο και περισσότερους αγώνες», προσέθεσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share