Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

Δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά: Έτσι γνωρίστηκαν η Ελένη Μενεγάκη με τη μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου

Η εξέλιξη της σχέσης τους μέσα στα χρόνια

27 Ιουνίου 2022 11:39
Δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά: Έτσι γνωρίστηκαν η Ελένη Μενεγάκη με τη μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη είναι εδώ και αρκετά χρόνια ευτυχισμένη στο γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο, με τους δύο να έχουν μαζί κι ένα παιδί, τη μικρή Μαρινούλα.

Λίγοι γνωρίζουν πληροφορίες για την οικογένεια του Μάκη Παντζόπουλου, ακόμα λιγότεροι γνωρίζουν τι σχέση έχει η «ωραία Ελένη» με την πεθερά της Λιλίκα Πανταζοπούλου ή αλλιώς Βασιλική Μαντζίκα, για όσους την γνωρίζουν από παλιά, με την ίδια να έχει μια τεράστια περιουσία στη διάθεσή τους.

Η αλήθεια για τη σχέση τους

Σύμφωνα με παλιότερο ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», οι σχέσεις των δύο γυναικών είναι άριστες.

Όπως γράφει η Σάσα στο συγκεκριμένο άρθρο, «Υπερήφανη για την πεθερά της είναι η Ελένη Μενεγάκη. Μπορεί τις περισσότερες φορές η νύφη με την πεθερά να βρίσκονται σε κόντρα, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως Λιλίκα Παντζοπούλου και Ελένη Μενεγάκη έχουν άριστες σχέσεις και αγαπιούνται. Η όμορφη παρουσιάστρια όχι μόνο εκτιμάει και συμπαθεί τη μητέρα του συντρόφου της Μάκη, αλλά και τη θαυμάζει για την καλλιτεχνική της δραστηριότητα, αφού είναι φωτογράφος.

Μάλιστα, φωτογραφίες του ζευγαριού με τη Λιλίκα είχαμε δει για πρώτη φορά όταν εκείνη συμμετείχε στην έκθεση φωτογραφίας του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης της Άνδρου. Οι δύο γυναίκες τότε είχαν αγκαλιαστεί και φιληθεί, γεγονός που είχε δείξει πόσο οντά είναι και πόσο καλές σχέσεις διατηρούν. Εμπνευσμένη από τις θάλασσες της Άνδρου, η κυρία Λιλίκα Παντζοπούλου φωτογραφίζει τον θαλάσσιο βυθό και φτιάχνει μοναδικές δημιουργίες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share