Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Καρφάρες" από Ελεονόρα Μελέτη σε Snik - "Είναι για γέλια..." (video)

" Ο άνθρωπος αυτός..."

27 Ιουνίου 2022 11:14
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ξέσπασμα του Snik μετά το βίντεο, στο οποίο αποκαλούσε τη σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου, «πατσαβούρα» προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 27/6.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Κώστας Τσουρός δεν άφησαν ασχολίαστο το εν λόγω βίντεο. «Παιδιά πόσο διασκεδάζω και πόσο μου αρέσει να παίρνουμε μαθήματα εμείς οι “άνθρωποι των πάνελς” για το πώς θα πρέπει να διαχειριζόμαστε πράγματα και καταστάσεις. Δηλαδή πραγματικά… Αυτό είναι όντως χιούμορ. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Για γέλια είναι».

«Ότι είναι για γέλια είναι. Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος αυτός την προηγούμενη εβδομάδα πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο τραμπουκισμού και τώρα καθόμαστε και τον παίζουμε πάλι και γελάμε, επειδή είπε την κοπέλα του έτσι» σημείωσε ο Κώστας Τσουρός, με την Ελεονώρα Μελέτη να προσθέτει γελώντας «από χιούμορ τον παίζουμε. Αυτό δεν είναι τίποτα που είπε στο κορίτσι, έχεις ακούσει τους στίχους τι λένε για τα κορίτσια; Θα σταθείς εσύ σε αυτή τη λέξη;».

Ο Snik στο βίντεό του, στο οποίο εμπεριέχονται και ύβρεις ακούγεται να λέει: «Λοιπόν ακούστε εσείς με τα άρθρα και εσείς στα πάνελς. Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνεται κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; είστε τρελοί;», είπε χαρακτηριστικά ο Snik.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share