Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βόμβα: Ο Γιάννης Πλούταρχος στην «αγκαλιά» γνωστής τραγουδίστριας!

Σούσουρο!

27 Ιουνίου 2022 10:05
Βόμβα: Ο Γιάννης Πλούταρχος στην «αγκαλιά» γνωστής τραγουδίστριας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν ‘βόμβα’ έσκασε η είδηση πως ο Γιάννης Πλούταρχος είναι έτοιμος να πέσει στην ‘αγκαλιά’ γνωστής τραγουδίστριας! Η νέα σελίδα στη ζωή τους και κοινή τους επιτυχία!

Παρά το γεγονός ότι ακόμη η «Τρυφερότητα» δεν έχει περάσει στα ραδιόφωνα θεωρείται ήδη επιτυχία στο youtube. Είναι ένα παλιό ζεϊμπέκικο που είχε γράψει ο Φοίβος για τη Καίτη Γαρμπή και τώρα ξανακυκλοφόρησε ντουέτο με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Βόμβα: Ο Γιάννης Πλούταρχος στην «αγκαλιά» γνωστής τραγουδίστριας!

Οι δύο τραγουδιστές έφθασαν πολλές φορές κοντά σε συνεργασία ωστόσο μέχρι τώρα δεν τους έχουμε δει μαζί. Θα τους δούμε, όμως, σύντομα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό είναι το νέο σχήμα που «ψήνεται» με τις ευλογίες γνωστού επιχειρηματία, που είναι διατεθειμένος να ρίξει χρήμα και προβολή στους καλλιτέχνες.

Υπάρχει η σκέψη ο Γιάννης Πλούταρχος και η Καίτη Γαρμπή να εμφανιστούν μαζί αυτό το καλοκαίρι ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι το σχήμα να πάει για την επόμενη σεζόν από τα μέσα φθινόπωρου.

Και, μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να ξεκινήσουν από Θεσσαλονίκη και μετά να κατέβουν στην Αθήνα. Αρκεί βέβαια να υπάρξει τελική συμφωνία μεταξύ τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share