Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

«Βόμβα» από τη Δέσποινα Βανδή: «Τρώει» όλη την περιουσία και αφήνει στο περιθώριο τον Ντέμη Νικολαΐδη

Νέο... επεισόδιο μετά το διαζύγιο!

27 Ιουνίου 2022 09:27
«Βόμβα» από τη Δέσποινα Βανδή: «Τρώει» όλη την περιουσία και αφήνει στο περιθώριο τον Ντέμη Νικολαΐδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» ρίχνει μετά το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη η Δέσποινα Βανδή, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν θέματα για το πρώην ζευγάρι, αναφορικά με το διαμοιρασμό της περιουσίας.

Οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν, ύστερα από πολλά χρόνια γάμου, ξεκινώντας πια ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Οι φήμες για ύπαρξη νέων προσώπων δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό που θα ήθελαν, είναι να διασφαλίσουν το να μην «πληγωθούν» από τη διαδικασία, όπως και τη δημοσιότητα, τα παιδιά τους.

Η Βανδή, όμως, που δείχνει αυτή τη στιγμή σε τραγική κατάσταση, μοιάζει να το πηγαίνει ένα «βήμα» πιο μακριά. Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», πέρασε στα παιδιά όλα τα ακίνητα του ζευγαριού, μην αφήνοντας τίποτα στον πρώην ποδοσφαιριστή.

«Βόμβα» από τη Δέσποινα Βανδή: «Τρώει» όλη την περιουσία και αφήνει στο περιθώριο τον Ντέμη Νικολαΐδη

Στην περίπτωση που ισχύει αυτή η πληροφορία, τότε μπορεί να υπάρξουν... νέα επεισόδια στην υπόθεση του διαζυγίου τους, με τον Ντέμη να αναζητά την αντίδραση.

Δέσποινα Βανδή: Δεν την κατάλαβε κανένας! Η δήλωσή της που «κάρφωνε» τον Ντέμη και το διαζύγιό τους

Δέσποινα Βανδή: Η δήλωσή της που «κάρφωνε» τον Ντέμη και το διαζύγιό τους! Σε συνέντευξή της, στο People, είχε υπογραμμίσει ότι μία σχέση θέλει προσπάθεια για να αντέξει στον χρόνο. Τόνισε παράλληλα, ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει τον χώρο του σε μία σχέση, να έχει τους φίλους του.

«Δεν γίνεται ο ένας να προχωράει μπροστά και ο άλλος να μένει πίσω, θα δημιουργηθεί χάσμα. Είναι σημαντικό τα «θέλω» του ενός να είναι αποδεκτά και από τον άλλο. Εγώ από την αρχή αυτής της σχέσης -και πριν από το γάμο αλλά και μετά–, πίστευα ότι δεν υπάρχει μόνο το εμείς. Υπάρχει και το εγώ και το εσύ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να καταργήσεις το εγώ σου, ό,τι κάνουμε δηλαδή στα πρώτα χρόνια μιας σχέσης, που ξεχνάμε τους φίλους μας, παρασυρόμαστε από τον έρωτα και λειτουργούμε διαρκώς ως μια δυάδα που χωρίζει αναγκαστικά μόνο τις ώρες της δουλειάς.

Για μένα αυτό δεν είναι υγιές. Θέλω να έχω τους φίλους μου, όπως θέλω να έχει και ο άλλος τους φίλους του. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι η επικοινωνία, να μιλάς για τα πράγματα που σε απασχολούν, αλλά και να ακούς με ορθάνοιχτα αφτιά, γιατί ο άλλος μπορεί να σου δώσει μια δική του οπτική που εσύ δεν είχες σκεφτεί ποτέ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share