Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μία κόντρα γεννιέται: Η "σπόντα" της Μαρίας Κίτσου στα λόγια της Ελεόνορας Μελέτη - "Τι να πω τώρα εγώ...;" (video)

"Γιατί να μιλήσουμε για...;"

26 Ιουνίου 2022 16:44
Μία κόντρα γεννιέται: Η
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Κίτσου ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία από το Κατράκειο θεάτρο Νίκαιας με την παράσταση «Ηλέκτρα του Ευριπίδη» όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τον σπουδαίο Γιώργο Κωνσταντίνου.

Η ηθοποιός μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους, οι οποίοι τη ρώτησαν για τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα, με αφορμή τη συνέντευξη της στο Πάμε Δανάη που έκανε λόγο για δημοσιογράφους-«όρνια». Μεταξύ άλλων, μίλησε και για το αν θα συνεργαζόταν με τον Μάρκο Σεφερλή.

Η απάντηση της Μαρίας Κίτσου

«Τι να πω τώρα εγώ γι’ αυτό. Είμαστε σε έναν πάρα πολύ ωραίο χώρο, γιατί να μιλήσουμε γι’ αυτά. Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Αυτό» απάντησε η Μαρία Κίτσου.

Ξεσπά η Μαρία Κίτσου: Το μήνυμα τη «Ελένης» από τις «Άγριες Μέλισσες» - «Δεν μου άρεσει καθόλου...» (Video)

Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κίτσου κι αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα που έχει κερδίσει από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η ηθοποιός της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι εξήγησε πως της είναι αρκετά δύσκολο να διαχειριστεί τις αντιδράσεις του κοινού στα social media.

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες spoiler: Φωτογραφία αποκαλύπτει το μεγάλο φινάλε! Γάμος ή χωρισμός;

«Όταν άνοιξε λίγο η κατάσταση μετά τον covid, ήταν αρκετά too much για εμένα. Όχι για τον κόσμο, γιατί ήταν υπέροχος στις εκδηλώσεις του. Με τα media όμως, ήταν δύσκολο να βλέπεις το οτιδήποτε λες ή κάνεις ή δεν κάνεις, να γράφεται, να διαστρεβλώνεται και να χρησιμοποιείται για διάφορους λόγους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι πολύ άσχημο φαινόμενο αυτό. Δυσάρεστο και άγριο. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτού του είδους η έκθεση», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις εκπομπές και τα πάνελ, όπου κατά τη γνώμη της οι άνθρωποι φέρονται σαν «αρπακτικά».

«Κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να μιλάνε και να προσπαθούν σαν όρνια, σαν αρπακτικά να βγάλουν το παραμικρό στη δημοσιότητα και να χρησιμοποιήσουν πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλο αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο, δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας αυτό το πράγμα», είπε κλείνοντας η ηθοποιός με εμφανή εκνευρισμό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share