Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαζί Λιάγκας με Μαλέσκου; - Τι απαντά η παρουσιάστρια στην ενδεχόμενη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα; (video)

Όλη η αλήθεια!

26 Ιουνίου 2022 14:55
Μαζί Λιάγκας με Μαλέσκου; - Τι απαντά η παρουσιάστρια στην ενδεχόμενη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα; (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντονα ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες η φήμη πως η Ιωάννα Μαλέσκου θα πάρει -κατά κάποιον τρόπο- τη θέση της Φαίης Σκορδά στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, στον ΑΝΤ1. Ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια του Love it να μετακομίζει στο κανάλι του Αμαρουσίου, μετά τις φήμες για αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την πρωινή ζώνη του σταθμού.

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησαν την Ιωάννα Μαλέσκου έξω από τα στούντιο της εκπομπής της.

Σε σχετική ερώτηση, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Δεν έχω να σας απαντήσω κάτι προφανώς. Το καταλαβαίνετε αυτό. Ούτε τα δημοσιεύματα ακούω γενικότερα. Ό,τι είναι να απαντήσουμε, όταν έρθει η στιγμή να το απαντήσουμε, νομίζω ότι θα το κάνουμε με τον σωστό τρόπο. Από εκεί και πέρα, ό,τι δημοσιεύμα γράφεται, το διαβάζετε εσείς, το διαβάζουμε κι εμείς, το διαβάζω κι εγώ και όλα καλά. Δεν έχω να σας απαντήσω κάτι, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή συνέχεια. Καλό καλοκαίρι θα απαντήσω σε εσάς, καλή συνέχεια και καλό μεσημέρι».

Μαζί Λιάγκας με Μαλέσκου; - Τι απαντά η παρουσιάστρια στην ενδεχόμενη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκας; (video)

«Έσπασε» τη σιωπή της η Φαίη Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Το καλοκαίρι που...»

Το τηελεοπτικό μέλλον της Φαίη Σκορδά είναι από τα πιο hot θέματα αυτής της περιόδου, καθώς πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τη παρουσιάστρια να προχωρά σε διαζύγιο με το κανάλι του Αμαρουσίου και να ανοίγει τα φτερά της για αλλού.

Το απόγευμα του Σαββάτου (25/6) η Φαίη Σκορδά ανήρτησε στο Instagram δύο στιγμιότυπα με animal print μπικίνι, με τη λεζάντα της να είναι όλο νόημα. «Πάντα υπάρχει εκείνο το καλοκαίρι που σε αλλάζει» έγραψε η Φαίη Σκορδά στα αγγλικά, εν μέσω φημών για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Αν η λεζάντα σημαίνει κάτι για αλλαγή στην επαγγελματική της ζωή, τότε θα μιλάμε σίγουρα για τη μεταγραφή του καλοκαιριού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share