Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξέσπασε η Εριέττα Κούρκουλου: "Μάθετε επιτέλους να λέτε..."

Έξαλλη!

26 Ιουνίου 2022 12:52
Ξέσπασε η Εριέττα Κούρκουλου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο όπου το πρωί του Σαββάτου 25/6 έγινε γνωστό ότι θανατώθηκε ένας χιμπατζής, αφού διέφυγε από το κλουβί του. Μεταξύ των ανθρώπων που εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους ήταν η Εριέττα Κούρκουλου και η επιχειρηματίας και συγγραφέας παιδικών βιβλίων Κατρίνα Τσάνταλη.

Οι δύο κυρίες που έχουν αποδείξει έμπρακτα τα τελευταία χρόνια την αγάπη τους για τα ζώα, ανέβασαν διάφορες αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Ξέσπασε η Εριέττα Κούρκουλου: 'Μάθετε επιτέλους να λέτε...'

Ξέσπασε η Εριέττα Κούρκουλου: 'Μάθετε επιτέλους να λέτε...'

«Σε παρακαλώ πια, φτάνει...» - Η «άγρια» κόντρα της Εριέττας Κούρκουλου με τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι ένα άτομο ευαισθητοποιημένο, ειδικά όταν αυτό αφορά τα ζώα, με την ίδια να έχει τονίσει πως όποιος τα σέβεται, τότε σέβεται τον άνθρωπο, επιτιθέμενη κάποτε στη Βάσω Λασκαράκη.

Μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει η ηθοποιός στο Instagram με τα κουτάβια που γέννησε η σκυλίτσα που έχει μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο στάθηκε αφορμή να προκαλέσει σάλο αντιδράσεων.

Ανάμεσα σε εκείνους που τάχθηκαν κατά της Βάσως Λασκαράκη να δημοσιοποιήσει τη γέννα του σκύλου της, αφού πολλά αδέσποτα βρίσκονται σε καταφύγια και δεν μπορούν να βρουν σπίτι, ήταν η Εριέττα Κούρκουλου και η Κατρίνα Τσάνταλη. Και οι δύο είναι πολύ ευαισθητοποιημένες και διαθέτουν καταφύγια ζώων.

Η Εριέττα Κούρκουλου, που είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Βύρωνα Βασιλειάδη, έγραψε στο Instagram για τη Βάσω Λασκαράκη: «Δεν την ξέρω την κοπέλα και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά, αλήθεια τώρα, μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στον δρόμο και ακόμα διαφημίζουμε χαρωπά τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… Σας παρακαλώ πια!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share