Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υπέρκομψη στα σοκάκια της Μυκόνου: Η λαμπερή εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη που κόβει την ανάσα

Μια νεράιδα στο νησί των ανέμων

26 Ιουνίου 2022 10:57
Υπέρκομψη στα σοκάκια της Μυκόνου: Η λαμπερή εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη που κόβει την ανάσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δικό της κατάστημα ρούχων διαθέτει πλέον η Μαρίνα Πατούλη στην Μύκονο, μια νέα αρχή για την οποία η ίδια είναι πολύ ενθουσιασμένη.

Η Πρόεδρος της UNESCO βρίσκεται στο όμορφο νησί τους τελευταίους μήνες για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ταυτόχρονα όμως απολαμβάνει και τις διακοπές της.

Η ίδια παράλληλα διατηρεί κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μετά λοιπόν την πρώτη φωτογραφία με μαγιό για φέτος, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ακόμα δύο νέα στιγμιότυπα, στα οποία την βλέπουμε να ποζάρει μπροστά από το μαγαζί της με ένα κοντό γαλάζιο φόρεμα και να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Οι φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη μπροστά από το κατάστημά της στην Μύκονο

Έβαλε τα ροζ με φτερά και πούπουλα και βγήκε: «Λιποθύμησε» όλη η Μύκονος με τη Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της showbiz, με τις πρωτότυπες εμφανίσεις της να γίνονται θέμα συζήτησης, διανύοντας μια υπέροχο περίοδο στη ζωή της, αφού ετοιμάζει το κατάστημα στη Μύκονο.

Η πρόεδρος της Unesco βρίσκεται συνέχεια στο νησί για τις ετοιμασίες και καθημερινά κλέβει όλα τα βλέμματα με τα look της, κάτι που δικαιολογείται από τις φωτογραφίες που βγαίνουν στο φως. Η ίδια παράλληλα διατηρεί και έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share