Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Έσπασε» τη σιωπή της η Φαίη Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Το καλοκαίρι που...»

Τα είπε όλα!

26 Ιουνίου 2022 10:46
«Έσπασε» τη σιωπή της η Φαίη Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Το καλοκαίρι που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τηελεοπτικό μέλλον της Φαίη Σκορδά είναι από τα πιο hot θέματα αυτής της περιόδου, καθώς πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τη παρουσιάστρια να προχωρά σε διαζύγιο με το κανάλι του Αμαρουσίου και να ανοίγει τα φτερά της για αλλού.

Το απόγευμα του Σαββάτου (25/6) η Φαίη Σκορδά ανήρτησε στο Instagram δύο στιγμιότυπα με animal print μπικίνι, με τη λεζάντα της να είναι όλο νόημα. «Πάντα υπάρχει εκείνο το καλοκαίρι που σε αλλάζει» έγραψε η Φαίη Σκορδά στα αγγλικά, εν μέσω φημών για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Αν η λεζάντα σημαίνει κάτι για αλλαγή στην επαγγελματική της ζωή, τότε θα μιλάμε σίγουρα για τη μεταγραφή του καλοκαιριού.

«Με την Φαίη δεν τελειώσαμε...»: Ανατροπή μετά τον χωρισμό της Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει συνηθίσει να... ξεραίνει την Φαίη Σκορδά με τα εκάστοτε σχόλιά του στον αέρα της εκπομπής, κάτι που έκανε για ακόμη μια φορά, σχολιάζοντας με φοβερό χιούμορ τις αναφορές για το ότι δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό τους.

Το θέμα επανέφερε σήμερα ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό». Ο συνθέτης ρώτησε ευθέως τον παρουσιαστή για την συγκεκριμένη δήλωση με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεκαθαρίζει: «Είπα ότι δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Δηλαδή ότι αισθάνομαι ενοχικά απέναντι στα παιδιά μου».

Το «δεν τελειώσαμε» και η σημασία του

Ο Γιώργος Θεοφάνους συνέχισε ωστόσο ρωτώντας τον Γιώργο Λιάγκα αν το τραγούδι του «Δεν τελειώσαμε» τον εκφράζει…

«Το δεν τελειώσαμε έχει να κάνει με την Φαίη. Με την Φαίη έχουμε τελειώσει και είμαστε μια χαρά μαζί, συνεργάτες, γονείς κτλ. Με τα παιδιά προφανώς και δεν τελειώσαμε», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά να παραμένει για ακόμη μία φορά άφωνη, κοιτάζοντας την κάμερα με αμηχανία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share