Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Έγκυος στο παιδί του Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή; Η απόφαση του ζευγαριού

Η συζήτηση που έκαναν και το βέτο

25 Ιουνίου 2022 21:02
Έγκυος στο παιδί του Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή; Η απόφαση του ζευγαριού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή είναι εδώ και αρκετό καιρό ευτυχισμένη στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη, ξεπερνώντας με ένα μεγάλο έρωτα τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη και δείχνοντας έτοιμη να προχωρήσει στα επόμενα μεγάλα «βήματα» μαζί του.

Οι δυο τους δείχνουν, μάλιστα, έτοιμοι να επισημοποιήσουν περαιτέρω τη σχέση τους, με τις φήμες να έχουν οργιάσει σχετικά με νέο γάμο της τραγουδίστριας και του ηθοποιού. Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, το ζευγάρι σκέφτεται έντονα ακόμη και το ενδεχόμενο ενός παιδιού, όπως αποκαλύπτει το «Yes Magazine».

Η συζήτηση για το παιδί και το βέτο του γυναικολόγου

Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, όταν η αγαπημένη καλλιτέχνιδα επέστρεψε στο σπίτι από τα γυρίσματα του «Chart Show», το οποίο παρουσιάζει στον Alpha, ο σύντροφός της την περίμενε με ερωτική διάθεση, έχοντας προετοιμάσει τα πάντα, ώστε να περάσουν στιγμές χαλάρωσης, αλλά και να μιλήσουν.

Έγκυος στο παιδί του Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή; Η απόφαση του ζευγαριού

Οι δυο τους συζήτησαν το ενδεχόμενο του να κάνουν τη δική τους οικογένεια, αν και η Δέσποινα έχει ήδη δύο παιδιά από το γάμο με τον Νικολαΐδη, δεχόμενη το αίτημα του Μπισμπίκη. Του απάντησε, μάλιστα, ότι θα ήθελε πολύ ένα παιδάκι μαζί του και θα ήθελε πρώτα να το συζητήσει με το γυναικολόγο της.

Τα νέα από εκείνον, όμως, δεν ήταν τα πλέον ελπιδοφόρα. «Δέσποινά μου, θα σου πω την αλήθεια όσο σκληρή και αν σου ακουστεί. Ξέχνα το παιδί στα 53 σου, δε θα το ρισκάρουμε. Μπορεί με την Ελένη να πήγαν όλα καλά, αλλά μην ξεχνάς και άλλες περιπτώσεις. Να το βγάλεις από το μυαλό σου», της είπε, με τη Δέσποινα και τον Βασίλη να απογοητεύονται από την εξέλιξη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share