Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θλίψη για Ελένη Μενεγάκη: «Δεν αντέχω τον χωρισμό μας με τον Ματέο»

Συγκλονισμένη!

25 Ιουνίου 2022 20:09
Θλίψη για Ελένη Μενεγάκη: «Δεν αντέχω τον χωρισμό μας με τον Ματέο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και κόντρα σε όσα η Ελένη Μενεγάκη θέλει να δίνει ως ιδανική εικόνα ενός ιδανικού γάμου, φαίνεται πως η πραγματικότητα – σύμφωνα με πληροφορίες που η ίδια με τίποτα δεν επιβεβαιώνει – είναι εντελώς διαφορετική.

Άνω κάτω η ζωή της παρουσιάστριας. Χαμός με τις εξελίξεις! Τα “θέλω” πιέζουν, μοιραία όταν τα ζητούμενα είναι διαφορετικά, πιέζονται όλοι! Οι πληροφορίες είναι ξεκάθαρες και λένε πως το θέλημα της Ελένης είναι εδώ και πολύ καιρό κόντρα στο θέλημα του Ματέο Παντζόπουλου.

Θλίψη για Ελένη Μενεγάκη: «Δεν αντέχω τον χωρισμό μας με τον Ματέο»

Μην ξεχνάτε τι δήλωνε πριν χωρίσει με τον Γιάννη Λάτσιο. Τότε, το δήλωνε στον αέρα. όχι μεταξύ των φίλενάδων της. Με τίποτα λοιπόν τότε, κανείς δεν θα τολμούσε να πει πως χωρίζει το τότε ζευγάρι. Μέχρι που έσκασε η κοινή ανακοίνωση τους και όλοι αινσθανθήκαμε πως κάποιος μας δούλευε τόσο καιρό.

Για ν’ ακριβολογούμε, μας δίνει την εντύπωση η Ελένη Μενεγάκη πως εκείνο που έχει πάντα άγχος, είναι να μας πει πόσο τέλεια κυλούν όλα στην ζωή της.

Αν προσέξετε όμως, ενώ καθημερινά σχεδόν εκθέτει τα προσωπικά της σε απίστευτο βαθμό, στην ουσία, εκείνο που κάνει ταυτόχρονα, είνα να βγάζει μια ιδανική, μοναδικά ευτυχισμένη, πετυχημένη οικογενειακή ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share