Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έριξε τα "καρφάκια" της η Ναταλία Γερμανού σε Αρσενάκο και Ζόζεφιν - "Πως γνώριζαν ότι..." (video)

Πως σχολίασε το περιστατικό στα MAD με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αρσενάκο;

25 Ιουνίου 2022 17:05
Έριξε τα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ύστερα από όσα συνέβησαν στα MAD VMA 2022 το βράδυ της Τετάρτης 22/6 μετά το άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε Light και Snik, βγήκε στο φως ένα βίντεο που απεικονίζει τον Γιώργο Αρσενάκο και τη Ζόζεφιν, το οποίο σχολίασε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της το μεσημέρι του Σαββάτου 25/6.

Συγκεκριμένα στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται“, φαίνεται ο Γιώργος Αρσενάκος να αποτρέπει έναν νεαρό άνδρα να περάσει από μπροστά τους, την ώρα που περίμενε να διαπιστώσει αν η Ζόζεφιν ήταν εκείνη που θα παραλάμβανε το βραβείο.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για το βίντεο με τον Αρσενάκο και τη Ζόζεφιν από τα MAD VMA 2022

«Δεν θέλω να είμαι επιθετική, θα πω απλώς ότι είναι μια κακή στιγμή του Γιώργου Αρσενάκου αυτό που θα παρακολουθήσουμε στο βίντεο που θα δείτε αμέσως», είπε η Ναταλία Γερμανού παρουσιάζοντας το σχετικό απόσπασμα.

«Ό,τι κι αν είναι, δεν σπρώχνουμε έναν άνθρωπο για να μην μας χαλάσει το story. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που ο Γιώργος Αρσενάκος που τον γνωρίζω πολλά χρόνια και η Ζόζεφιν με την οποία δεν έχω τίποτα, νιώθει το κορίτσι ότι είναι η Αριάνα Γκράντε, πώς γνώριζαν εξ αρχής ότι θα βραβευτούν;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share