Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Περήφανη η Ελένη Μενεγάκη: Οι άψογες σχέσεις του Ματέο Παντζόπουλου με τον Άγγελο Λάτσιο και τα σχόλια στα social media

Μία ευτυχισμένη οικογένεια

25 Ιουνίου 2022 16:40
Περήφανη η Ελένη Μενεγάκη: Οι άψογες σχέσεις του Ματέο Παντζόπουλου με τον Άγγελο Λάτσιο και τα σχόλια στα social media
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Άγγελος Λάτσιος και ο Ματέο Παντζόπουλος μπορεί να μην μας έχουν συνηθίσει σε κοινές φωτογραφίες, ωστόσο οι σχέσεις μεταξύ των δύο αντρών είναι κάτι παραπάνω από άψογες.

Ο 20χρονος συνεχώς επισκέπτεται τον επίγειο παράδεισο της μαμάς του, τα Άχλα της Άνδρου και πια πηγαίνει και με το κορίτσι του, την Γαία Μερκούρη. Μάλιστα, νωρίτερα δημοσίευσε και μία φωτογραφία από τη παραλία.

Σχεδόν δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη συνάντησή τους, ο Μάκης και ο Άγγελος φαίνεται πως έχουν εξαιρετικές σχέσεις και σχολιάζει και τα βίντεό του στο Instagram!

Να σας θυμίσουμε ότι οι νέες βίλες της ξενοδοχειακής μονάδας του επιχειρηματία Ματέο Παντζόπουλο και της Ελένης Μενεγάκη είναι άκρως εντυπωσιακές.

Οι δυο τους έχτισαν πριν σχεδόν τρία χρόνια πέντε νέες βίλες, ένα νέο ξεχωριστό συγκρότημα, επεκτείνοντας έτσι το περίφημο Όναρ, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στα Άχλα της Άνδρου.

Νωρίτερα, ο Μάκης Παντζόπουλος ανέβασε στα social media ένα βίντεο από τις υπερπολυτελείς βίλες και ο Άγγελος Λάτσιος έσπευσε να σχολιάσει με ένα πολύ γλυκό σχόλιο.

Το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου

Περήφανη η Ελένη Μενεγάκη - Οι άψογες σχέσεις του Μάκη Παντζόπουλουμ και του Άγγελου Λάτσιου και τα σχόλια στα social media

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share