Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άλλος άνθρωπος η Κάτια Ζυγούλη πριν τις πλαστικές - Ούτε ο Σάκης Ρουβάς δεν θα την αναγνώριζε

Η πραγματική της εικόνα πριν τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά

25 Ιουνίου 2022 14:53
Άλλος άνθρωπος η Κάτια Ζυγούλη πριν τις πλαστικές - Ούτε ο Σάκης Ρουβάς δεν θα την αναγνώριζε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από τότε που έγινε ο πρώτος διαγωνισμός Playmate στη χώρα μας και νικήτρια ήταν η Κάτια Ζυγούλη! Το μοντέλο άφησε εποχή τότε και απασχόλησε πάρα πολύ τα media. Ωστόσο, η εμφάνιση της - όπως είναι λογικό - έχει αλλάξει κατά πολύ στο πέρασμα των χρόνων. Με την ευκαιρία, δείτε μία σπάνια φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη από το 1997 σκέτη φωτιά.

Εκτός του ότι η μόδα σε φρύδια, χείλη και μακιγιάζ έχει αλλάξει εντελώς, η ίδια έχει κάνει και διάφορα πειράγματα στο πρόσωπο της. Εκτός του ότι έχει αλλάξει την οδοντοστοιχία της, έχει κάνει και ορισμένα μπότοξ και πλαστικές.

«Έχω κάνει μπότοξ, κάνω κατά καιρούς μπότοξ. Σιγά τα αυγά. Επίσης είναι μια ερώτηση παγίδα. Αν δεν κάνεις μπότοξ σου λένε πώς έχει γίνει αυτή έτσι. Αν κάνεις μπότοξ σου λένε ε σιγά η μποτοξαρισμένη. Οπότε ναι κάνω κατά καιρούς αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μια προσωρινή μικρή νίκη, ενάντια στο αναπόφευκτο γήρας, που τείνει να γίνει φίλος μου» έχει πει η Κάτια.

Σήμερα, η Κάτια Ζυγούλη είναι ευτυχισμένη μαμά 4 παιδιών (η κόρη της έχει ομορφιά μοντέλου σαν εκείνη) και σύζυγος του Σάκη Ρουβά. Στις φωτογραφίες που ξεθάψαμε, φαίνεται η Κάτια πριν τις μικροεπεμβάσεις! Μάλιστα, φήμες λένε ότι η ίδια έχει «πειράξει» τη μύτη της, αλλά εμείς αφήνουμε τα συμπεράσματα σε εσάς.

Οι φωτογραφίες της Κάτιας Ζυγούλη πριν τις πλαστικές

Άλλος άνθρωπος η Κάτια Ζυγούλη πριν τις πλαστικές - Ούτε ο Σάκης Ρουβάς δεν θα την γνώριζε
Άλλος άνθρωπος η Κάτια Ζυγούλη πριν τις πλαστικές - Ούτε ο Σάκης Ρουβάς δεν θα την γνώριζε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share