Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Μαρί Κωνσταντάτου: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην σύζυγος του Μίνωα Κυριακού

Χαμογελάει ξανά!

25 Ιουνίου 2022 12:42
Μαρί Κωνσταντάτου: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην σύζυγος του Μίνωα Κυριακού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρί Κωνσταντάτου διανύει μια όμορφη περίοδο στη ζωή της καθώς τα τελευταία χρόνια είναι ξανά ερωτευμένη.

Η πρώην σύζυγος του αείμνηστου Μίνωα Κυριακού είναι ζευγάρι με τον θεατρικό επιχειρηματία, Γιάννη Κεντ με τον οποίο συγκατοικούν. Είναι ξανά ευτυχισμένη και αυτό φαίνεται στο χαμόγελό της που δεν φεύγει πλέον από τα χείλη της.

Η ίδια δεν ανεβάζει πολύ συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή της στα social media, αλλά όταν το κάνει μας δείχνει πόσο όμορφα περνάει.

Όπως θα δείτε, τα τελευταία της posts στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποτυπώνουν τις ευχάριστες στιγμές που πέρασε σε ταξίδι της κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Στις 4 Απριλίου η Μαρί Κωνσταντάτου θα κλείσει τα 51, ωστόσο μπορούμε να δηλώσουμε με βεβαιότητα ότι δεν της φαίνεται καθόλου.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μαρί Κωνσταντάτου: «Δεν έκανα παιδί με τον Μίνωα γιατί...»

«Η ευτυχία ενός ζευγαριού αφορά τη συμπεριφορά και την αγάπη ανάμεσα στους δύο. Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ ένα παιδί που θα έφερνα στον κόσμο για να ολοκληρώσει τη σχέση μου ή για να κρατήσει τον γάμο μου.

Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν απέκτησα παιδί ήταν γιατί, πολύ απλά, εγώ δεν το επεδίωξα, δεν ήταν στις προτεραιότητές μου» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Πρώτο θέμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share