Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Δεν άντεξε η Σίσσυ Χρηστίδου: «Ας μην κάνουμε τέτοιες περιγραφές!» (Video)

«Υπάρχουν και παιδιά στο σπίτι»

25 Ιουνίου 2022 11:12
Δεν άντεξε η Σίσσυ Χρηστίδου: «Ας μην κάνουμε τέτοιες περιγραφές!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την υπόθεση της Πάτρας συζητούσαν στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», με τη Σίσσυ Χρηστίδου να αντιδρά στην περιγραφή που έκανε η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα. Παράλληλα, ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής της η Σίσσυ Χρηστίδου για την υπόθεση του προπονητή και τις δηλώσεις της δικηγόρου του.

«Η Δήμητρα ήταν η πρώτη γυναίκα που βρήκε την Ίριδα νεκρή. Αυτές οι δύο γυναίκες ήταν στο σπίτι. Κάποια στιγμή, λοιπόν, και με δεδομένο το πόρισμα που προκύπτει η δολοφονία, κάποιος, από τις 7:30 μέχρι τις 11:00, μπήκε μέσα στο σπίτι και έπνιξε το παιδί. Το έπνιξε! Για πέντε λεπτά, με το πανάκι, αισθανόταν κάθε παλμό του παιδιού, να σβήνει το παιδί, να σπαρταράει», είπε η Άρια Καλύβα και προκάλεσε την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου.

Σ.Χ.: Ας μην κάνουμε τέτοιες περιγραφές 10:10 το πρωί. Να σε ρωτήσω κάτι…

Α.Κ.: Ναι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Σ.Χ.: Εντάξει, δεν χρειάζεται να είμαστε περιγραφικοί με αυτόν τον τρόπο, υπάρχουν και παιδιά στο σπίτι.

Ξέσπασε on air η Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ...»

Ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής της η Σίσσυ Χρηστίδου για την υπόθεση του προπονητή και τις δηλώσεις της δικηγόρου του. Κάθειρξη 13 ετών χωρίς κανένα ελαφρυντικό ήταν η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τον 39χρονο προπονητή ιστιοπλοΐας.

Ο προπονητής κρίθηκε ένοχος μόνο για αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια, ενώ αθωώθηκε με οριακή πλειοψηφία για την πράξη του βιασμού σε βάρος ανήλικης αθλήτριάς του.

Ομόφωνα το δικαστήριο απέρριψε και την αναγνώριση ελαφρυντικών στον καταδικασθέντα προπονητή ιστιοπλοΐας. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε σχετικά ο προπονητής ιστιοπλοΐας, και η κ. Βάσω Πανταζή, δικηγόρος του 39χρονου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η παρουσιάστρια διέκοψε λέγοντας σε έντονο ύφος: «Μισό λεπτό γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Αυτοί όλοι οι άνθρωποι που ασελγούν στα παιδιά, νομίζουν ότι δίνουν αγάπη. Τι εννοείτε; Μας συγχωρείτε επειδή έχουμε παιδιά σε αυτήν την ηλικία, δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε! Κυρία Πανταζή θα λέμε ότι είναι παιδί γιατί είναι παιδί. Δεν θα κάτσουμε να το διαπραγματευτούμε σε καμία περίπτωση.

Ίσως το παίρνω πιο προσωπικά από ότι θα έπρεπε και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Να ακούω να λέει ότι είμαι περήφανος δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτήν τη στιγμή. 100 άνθρωποι γνώριζαν ότι ασελγούσε πάνω του και δεν μιλούσε κανείς... Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι βιασμός αλλά δεν υπάρχει κανένας χώρος για περηφάνια πουθενά. Ζητώ συγγνώμη κι από εσάς κι από τους τηλεθεατές για την ταραχή μου. Με πείραξε πολύ αυτό το θέμα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share