Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Με τη Ρούλα Κορομηλά ήταν...» - Στην φόρα ο αληθινός λόγος του χωρισμού με τον Νάσο Γαλακτερό μετά από 15 χρόνια

Τα λόγια του καλαθοσφαιριστή

24 Ιουνίου 2022 21:38
«Με τη Ρούλα Κορομηλά ήταν...» - Στην φόρα ο αληθινός λόγος του χωρισμού με τον Νάσο Γαλακτερό μετά από 15 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά υπήρξε για αρκετά χρόνια παντρεμένη με τον Νάσο Γαλακτερό, με το διαζύγιό τους να προκαλεί έκπληξη σε άπαντες στη showbiz πριν από 15 χρόνια.

To ζευγάρι παντρεύτηκε το 2000 και έμειναν μαζί έως και το 2007, όταν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο Νάσος Γαλακτερός έχει φτιάξει ξανά τη ζωή του από τότε, καθώς παντρεύτηκε με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Οι αποκαλύψεις του Γαλακτερού

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής ήταν εκείνος που τότε μετά το χωρισμό του από τη δημοφιλή παρουσιάστρια είχε παραχωρήσει συνέντευξη, όπου και είχε μιλήσει για τους λόγους που οδηγήθηκαν στον χωρισμό.

Συγκεκριμένα σε παλιότερη συνέντευξη του για το Down Town, ο Νάσος Γαλακτερός απέδωσε τον χωρισμό τους στη φθορά του χρόνου και πως συμβαίνουν κάποια απροσδιόριστα πράγματα, που αλλάζουν τον γάμο κι έρχεται ο χωρισμός, με την παρουσιάστρια πρόσφατα να τραυματίζεται.

Παράλληλα, σε μια άλλη δήλωση του στο «Tv Weekend» είχε αναφέρει τα εξής: «Κάτι συμβαίνει στα ζευγάρια. Ύστερα από κάποια χρόνια κάτι γίνεται. Αν δεν είσαι ολοκληρωμένος, κάτι γίνεται. Φταίνε πάντα και οι δύο κατά τη γνώμη μου. Με τη Ρούλα ήταν φυσική φθορά, θα έλεγα. Δεν έγινε κάτι άλλο τρανταχτό. Ουσιαστικό διαζύγιο έχουμε πάρει, τυπικό όχι», ενώ είπε πως «αυτό που θέλω είναι να ‘ναι καλά και ευτυχισμένη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share