Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια: Αυτόν τον πασίγνωστο Έλληνα έχει παντρέψει η Μαρία Μπεκατώρου

Η εξαιρετική τους σχέση ποτέ δεν κρύφτηκε

24 Ιουνίου 2022 20:50
Είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια: Αυτόν τον πασίγνωστο Έλληνα έχει παντρέψει η Μαρία Μπεκατώρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν είναι μονάχα μια αγαπημένη παρουσιάστρια, αλλά και μια λατρεμένη προσωπικότητα της ελληνικής showbiz, με άπαντες να έχουν να λένε για τον ξεχωριστό της χαρακτήρα και το χαμόγελο, που ποτέ δε «σβήνει».

Η ίδια είναι παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο, ενώ βρίσκεται κοντά με έναν πασίγνωστο Έλληνα. Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Αντώνη Ρέμο, με τον ίδιο και την Υβόννη Μπόσνιακ να παντρεύονται και να διαλέγουν την παρουσιάστρια να γίνεται η κουμπάρα τους.

Οι... κουμπάρες στον αγαπημένο τους

Εδώ και λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί πως ο Αντώνης Ρέμος θα δώσει μια μεγάλη συναυλία για το φετινό καλοκαίρι στο θέατρο άλσος, η οποία εκ του αποτελέσματος πήγε πολύ καλά, αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη.

Μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες είδαμε πως ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν ήταν μόνος του στα backstage, αφού όπως πάντα στο πλάι του ήταν η γυναίκα του αλλά και η κουμπάρα του. Είναι γνωστό, πως η Μαρία Μπεκατώρου έχει βαφτίσει τη μικρή Ελένη και πως η σχέση της με την Υβόννη Μπόσνιακ είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική.

Μαρία Μπεκατώρου με Αντώνη Ρέμο και Υβόννη Μπόσνιακ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share