Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξελίξεις με την υγεία της Κατερίνας Καραβάτου - Το «πρόδωσε» η παρουσιάστρια

Οι φωτογραφίες που έδειξαν το πώς αναρρώνει από τον κορωνοϊό

24 Ιουνίου 2022 17:36
Εξελίξεις με την υγεία της Κατερίνας Καραβάτου - Το «πρόδωσε» η παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου πέρασε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία της προ ημερών, όταν και διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, με την παρουσιάστρια κάπως έτσι να απουσιάζει από την εκπομπή «Τι λες τώρα».

Το Σάββατο (18/6) μπορεί να συμμετείχε κανονικά στην εκπομπή μέσω ζωντανής σύνδεσης, αλλά την επόμενη ημέρα δεν τα κατάφερε, αφού η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί.

Οι φωτογραφίες που δείχνουν ότι... επιστρέφει

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε τηλεφωνικά στην έναρξη της εκπομπής αναφέροντας: «Σήμερα θα σας έρθω τηλεφωνικά. Δεν είμαι το ίδιο καλά, υπήρχε μια επιδείνωση το βράδυ, για αυτό και δεν μπορώ να είμαι μαζί σας σήμερα. Αλλά θα σας απολαύσω από την τηλεόραση. Έγινε μια κατάσταση που δεν είναι καλή και συνεχίζεται. Καταλαβαίνω πως αυτό συμβαίνει σε πάρα πολύ κόσμο. Νομίζω είναι άλλες δυο τρεις μέρες το πολύ και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ήταν, μάλιστα, η δεύτερη φορά που η Καραβάτου νοσούσε με κορωνοϊό. Τώρα, όμως, δείχνει να είναι καλύτερα και να έχει ξεπεράσει την ασθένειά της, καθώς οι φωτογραφίες που ανήρτησε στα social media με τα παιδιά της στο σπίτι της φανερώνουν πως μάλλον έχει αναρρώσει και σύντομα θα βρίσκεται ξανά στην εκπομπή της.

Καραβάτου σπίτι Αρίωνας

Καραβάτου σπίτι Αέλια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share