Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιάννης Κοντούλης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη

Έφυγε μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο

24 Ιουνίου 2022 13:40
Γιάννης Κοντούλης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχασε, δυστυχώς, την μάχη του με τον καρκίνο ο ναύαρχος, Γιάννης Κοντούλης, ο σύζυγος δηλαδή της Δέσποινας Μοιραράκη, με την δυσάρεστη είδηση να γίνεται γνωστή νωρίς το πρωί της Παρασκευής 24/6.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2011 και όπως ήταν φυσικό η παρουσιάστρια του Cash or Trash είναι συντετριμμένη, με τους γιατρούς να κάνουν 20 λεπτά να την βγάλουν από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη

Σύμφωνα με την εκπομπή Love It, την Τετάρτη 29/6, η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στην Μητρόπολη Αθηνών, ενώ στη συνέχεια φίλοι και συγγενείς θα βρεθούν στο Κοιμητήριο Γλυφάδας για το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Κοντούλη.

«Τσακίζει» κόκαλα ο Τάσος Μοιραράκης: «Αγαπημένε μου captain... καλό παράδεισο» - Το ανατριχιαστικό μήνυμα του γιου του Γιάννη Κοντούλη (photo)

Θλίψη έχει προκαλέσει από το πρωί της Παρασκευής 24/6 η είδηση για τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη, σύζυγό της Δέσποινα Μοιραράκη. Ο ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 24/6, με τον Δήμο Βερύκιο να ανακοινώνει το δυσάρεστο νέο μέσα από τον «αέρα» του Happy Day.

Το μήνυμα του Τάσου Μοιραράκη

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης, ο μεγαλύτερος γιος της Δέσποινας Μοιραράκη, ο Τάσος, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον πατριό του.

«Αγαπημένε μου captain και στήριγμα της μητέρας μου… Περάσαμε τόσο όμορφα μαζί… έπρεπε να φτάσω 35 χρονών για να καταλάβω ότι όλα τα όμορφα κρατάνε λίγο…. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας και στην οικογένειά μας… Καλό παράδεισο και να μας περιμένεις το μόνο σίγουρο σ’ αυτή τη ζωή είναι ότι θα τα ξαναπούμε…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Τάσος Μοιραράκης.

Το ανατριχιαστικό μήνυμα του γιου του Γιάννη Κοντούλη

Γιάννης Κοντούλης: Ο γάμος με τη Δέσποινα Μοιραράκη, η καριέρα στο Πολεμικό Ναυτικό και το τραγικό τέλος

Μόλις πριν μερικές μέρες η Δέσποινα Μοιραράκη γιόρταζε 11 χρόνια γάμου με το σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη και τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό του τέλος.

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, κάτι που ήταν εμφανές από τις μεγάλες και αμοιβαίες εκφράσεις θαυμασμού.

Ο ναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής, καθώς η μάχη με τον καρκίνο αποδείχθηκε άνιση.

Γιάννης Κοντούλης Δέσποινα Μοιραράκη

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα Χανιά το 2008 και έγιναν αμέσως ζευγάρι, αφού ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, ενώ μετά από τρία χρόνια δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η βασίλισσα των χαλιών σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει διάφορες πτυχές της προσωπικότητας του Γιάννη Κοντούλη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τον γνώρισα στην Κρήτη το 2008. Τώρα είναι ναύαρχος στο Πολεμικό Ναυτικό και τότε ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι». Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ηξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό «Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ». Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη.

Οταν τον γνώρισα, αντιλήφθηκα ότι ένιωθε πως είχε απέναντι του τη Δέσποινα και όχι τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου.»

Είστε ήρεμη με τον άνθρωπο αυτόν;

«Γυρίζω στο σπίτι μου και με περιμένει μια αγκαλιά. Ο άντρας μου με στηρίζει, είναι δίπλα μου και με συμβουλεύει. Αυτό μου δημιουργεί μια ψυχική και συναισθηματική ηρεμία και μπορώ να δημιουργήσω»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share