Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

Τραγικές ώρες για την Τέτα Καμπουρέλη: Ο Βασίλης Γκουρούσης έφτασε κοντά στο να βάλει τέλος στη ζωή του (Video)

Δείτε όσα αποκάλυψε

24 Ιουνίου 2022 13:05
Τραγικές ώρες για την Τέτα Καμπουρέλη: Ο Βασίλης Γκουρούσης έφτασε κοντά στο να βάλει τέλος στη ζωή του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του για την υπόθεση του ριφιφί των τραπεζικών θυρίδων στο Ψυχικό, ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται».

«Ήμουν κλεισμένος μέσα σε ένα δωμάτιο κι όταν μου το είπαν, πήγα να πηδήξω από τον ενδέκατο. Με το ζόρι με κράτησαν τα παιδιά. Λέω τι λέτε; Τι δουλειά έχω εγώ με αυτό το πράγμα; Δεν έχω ιδέα. Έχετε στοιχεία δικά μου; Κανένας δικός μου άνθρωπος δεν το πίστεψε» ανέφερε ο Βασίλης Γκουρούσης μιλώντας στην Ειρήνη Αρβανίτη.

Δείτε επίσης: Bυθίστηκε στο πένθος η Τέτα Καμπουρέλη: Πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του ο...

Αναφορικά με την Τέτα Καμπουρέλη, εξομολογήθηκε πως «τη γνώρισα το 1986 όταν βρήκα ένα πορτοφόλι με 300.000 δραχμές και το παρέδωσα στον γαμπρό της κι εγώ είχα πάνω μου μόνο 50 ευρώ».

Λίγο αργότερα, ο Βασίλης Γκουρούσης εξομολογήθηκε: «Αυτοί που δεν με ξέρουν, με κατακρεούργησαν και δεν σεβάστηκαν την οικογένειά μου. Με πήγαν στις φυλακές Τρικάλων, δεν θα ξεχάσω όλη τη διαδικασία. Οι πρώτες ημέρες ήταν δύσκολες, ήμουν μόνος λόγω covid. Ας είναι καλά ο υπαρχιφύλακας που με βοήθησε και δεν έβαλα τέρμα στη ζωή μου. Μιλώ σοβαρά. Όταν έπιασα δουλειά στο καφενείο της φυλακής, έφυγε για λίγο η κακή σκέψη από το μυαλό μου… Είπα στην Τέτα και στα παιδιά να μην έρθουν να με δούνε σε αυτό το χάλι. Αναγκάστηκα να δεχτώ την οικογένειά μου, όταν έγιναν κάποια πράγματα… Σε κανένα δεν είπα πως αποφυλακίζομαι. Τα προσωπικά θα τα πούμε όταν τελειώσει αυτή η ιστορία, που είναι το σαράκι της οικογένειας».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share