Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο σταμάτησε το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Δεν είχαμε ιδέα!

24 Ιουνίου 2022 11:10
Σπύρος Παπαδόπουλος: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο σταμάτησε το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για όλα σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, που αναφέρθηκε και στο οικογενειακό του δράμα, σχολίασε την απόφασή του εκείνη, αφήνοντας τα δικά του «καρφιά».

Οι παράγοντες που έφεραν το φινάλε

«Όταν ξεκίνησα, στόχος μου ήταν να κάνω μια εκπομπή με τα ακούσματα τα δικά μου, τα λίγο πριν από μένα και τα λίγο μετά. Κέρδισα πάρα πολλά μέσα από αυτό το ταξίδι. Ήρθα σε επαφή με ανθρώπους σημαντικούς, που ούτε φανταζόμουν πως θα γνωρίσω ποτέ», είπε και πρόσθεσε:

«Πού να φανταστώ πως θα πηγαίνω στο σπίτι του Μίκη δυο φορές την εβδομάδα και θα μιλάμε με τις ώρες; Ότι θα γίνω φίλος με ανθρώπους που θαύμαζα και λάτρευα όπως ο Μάνος Ελευθερίου, ο Σταύρος Κουγιουμτζής και τόσοι άλλοι;».

«Όταν το πράγμα, για διάφορους λόγους και παρά τη θέλησή μου, άρχισε να πηγαίνει αλλού, ένιωσα να φθείρομαι και γι’ αυτό το σταμάτησα. Με απασχολούσε αρκετό καιρό το μέλλον αυτής της εκπομπής. Αλλά την απόφαση την πήρα μπαμ και κάτω. Μου την έπεσε ο εαυτός μου μια νύχτα που ήμουν στη Νάξο, ξυπνάω, γράφω ένα κείμενο και παίρνω έναν φίλο μου και του ζητάω να το ανεβάσει στο Instagram, γιατί εγώ δεν ασχολούμαι με τα social media», κατέληξε.

Έρμαιο των χρημάτων ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτή την εκπομπή παρουσίασε για να πληρώσει την εφορία

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στο Art Podcast της Γιώτας Τσιμπρικίδου και αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να βλέπει τον εαυτό του στις ταινίες, μίλησε για τον Γιώργο Κωνσταντίνο και ανέφερε ποια εκπομπή παρουσίασε για να πληρώσει την εφορία.

Δείτε επίσης: Πίσω από τα «φουστάνια» ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που έγινε ηθοποιός (Video)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: «Δεν έχω δει τους Απαράδεχτους. Μου έβαλε δύο επεισόδια η Δήμητρα Παπαδοπούλου με το ζόρι. Είναι υπέροχη δουλειά, εγώ δε μπορώ να βλέπω εμένα. Εκπομπές 17 χρόνια τώρα, το «Στην υγειά μας βρε παιδιά» δεν μπορώ να βλέπω. Γίνομαι έξαλλος».

σπύρος Παπαδόπουλος ενώπιος ενωπίω

Όσο για τον Γιώργο Κωνσταντίνου: «Με βοήθησε πάρα πολύ. Του οφείλω τα πάντα» ενώ για τον Θανάση Βέγγο επεσήμανε: «Ήμασταν σαν πατέρα με γιο από ένα σημείο και μετά. Το λέω και το καμαρώνω. Μου είχε τόση εμπιστοσύνη που με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε «μου λένε να κάνω αυτή τη δουλειά και τους παρέπεμψα σε σένα. Ό,τι πεις». Έγινα εγώ ο μπαμπάς του».

Και δεν δίστασε να πει ποια εκπομπή έκανε για να ξεχρεώσει την εφορία! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δήλωσε «Δεν σου κρύβω ότι το Κόντρα Πλακέ δεν ήταν κάτι που μου άρεσε εμένα. Ήρθαν και μου είπαν ότι το έκανε πριν ο Βλάσσης. Και μου είπαν, επίσης, ότι είχαν αγοράσει δύο μήνες ακόμα τα δικαιώματα κι αν θέλω να το κάνω. Τότε μου είχε έρθει η εφορία 36.000 δραχμές. Δεν είχα καθόλου λεφτά. Και τους είπα πως αν μου τα δώσετε, το κάνω. Έτσι έγινε και μετά πήγε 3 χρόνια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share