Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Αυτή τη γυναίκα καπέλωσε ο Κωνσταντίνος Δέδες - Περήφανη η Ζέτα Μακρυπούλια! (photo)

Ποιανής διάσημης πήρε τη θέση;

24 Ιουνίου 2022 10:57
Αυτή τη γυναίκα καπέλωσε ο Κωνσταντίνος Δέδες - Περήφανη η Ζέτα Μακρυπούλια! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να είναι έγκυος και να παντρεύεται τον Κωνσταντίνο Δέδε να έχουν πάρει «φωτιά», ψάξαμε και βρήκαμε μερικά άγνωστα στοιχεία για τον γνωστό οδοντίατρο.

Δείτε επίσης: Αιχμές εναντίον Ρέμου από τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνει ο άνδρας...»

Αγαπώντας την επιστήμη όσο τίποτα, ο Κωνσταντίνος Δέδες είναι ένας διακεκριμένος και πετυχημένος οδοντίατρος, ο οποίος έχει δημιουργήσει την κλινική «Golden Smile». Όπως είναι φυσικό από την κλινική του περνάει πλήθος επώνυμων, με τους οποίους ο Κωνσταντίνος Δέδες διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Ο ίδιος εκτός από οδοντίατρος αρκετών διάσημων προσώπων έχει εκλεχτεί πρόεδρος στην Τεχνόπολη, ενώ πριν βρισκόταν στη θέση του μια άλλη επώνυμη γυναίκα.

Ο Κωνσταντίνος Δέδες «καπέλωσε» την Κατερίνα Γκαγκάκη, καθώς τη διαδέχθηκε στη θέση της προέδρου και πλέον μπορεί να κάνει ακόμα πιο περήφανη τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Δέδες Γκαγκάκη

Το βιογραφικό του Κωνσταντίνου Δέδε

Ο Κωνσταντίνος Δέδες κατάγεται από το Καπανδρίτι και είναι μόνιμος κάτοικος του Θησείου. Σπούδασε Χειρουργός Οδοντίατρος και από το 2002 διατηρούσε το ιατρείο του στον Ωρωπό, ενώ τα τελευταία χρόνια δημιούργησε την οδοντιατρική κλινική Golden Smile στην Κηφισιά! Ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια και ημερίδες σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής. Αγαπάει τις τέχνες, τα ταξίδια και την ζωή στο κέντρο της πόλης! Η αφοσίωσή του στο επάγγελμα τον έκανε γρήγορα να ξεχωρίσει και έτσι έγινε ο άνθρωπος πίσω από πολλά διάσημα χαμόγελα. Υπήρξε ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στη τηλεοπτική εκπομπή Yfsf του Αντ1, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο οδοντίατρος στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, στη στήλη αισθητικών βελτιώσεων! Το κίνητρο του για να ασχοληθεί με τα κοινά του Δήμου; «Βαρέθηκα να ακούω, αυτό δεν γίνεται»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share