Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Απασφάλισε η Ρούλα Κορομηλά για τα όσα έγιναν στα Mad: «Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να... συμπεριφέρονται σαν συμμορίες» (Video)

«Είδα τον κόσμο έντρομο. Άκουσα τις φωνές, άρχισαν να τρέχουν...»

24 Ιουνίου 2022 10:20
Απασφάλισε η Ρούλα Κορομηλά για τα όσα έγιναν στα Mad: «Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να... συμπεριφέρονται σαν συμμορίες» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Ρούλα Κορομηλά ήταν ένα από τα «θύματα» του άγριο καυγά στα Mad Video Music Awards ανάμεσα στις παρέες του Snik και του Light καθώς τραυματίστηκε στο πόδι. Η ίδια με πορεία 35 ετών στη showbiz μιλά για πρωτόγνωρα φαινόμενα και καλλιτέχνες που κυκλοφορούν με μπράβους και συμπεριφέρονται σαν συμμορία.

«Είδα τον κόσμο έντρομο. Άκουσα τις φωνές, άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν, να φωνάζουν. Οι καλλιτέχνες ήταν σοκαρισμένοι. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένη με όσα έγιναν χθες και πολύ θυμωμένη, γιατί δείχνουν ανεκτικότητα σε συμπεριφορές που προβάλουν βία, σεξισμό και παρεμβατικότητα», σχολίασε στο MEGA Ρούλα Κορομηλά, που την ώρα που συνέβησαν όλα αυτά η Ρούλα Κορομηλά βρισκόταν στο καμαρίνι της στα backstage και συμπλήρωσε: «Δεν είμαι αφοριστική με κανένα είδος μουσικής, ούτε θέλω να τσουβαλιάσω τους καλλιτέχνες που το εκπροσωπούν. Είμαι αφοριστική σε τέτοιες βίαιες συμπεριφορές».

Εχοντας διανύσει 35 χρόνια πορείας η Ρούλα Κορομηλά δεν έχει έρθει ποτέ ξανά αντιμέτωπη με παρόμοιο περιστατικό: «Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να κυκλοφορούν με 15, που δεν ξέρω πως να τους αποκαλέσω… Συνοδούς; Μπράβους; Και να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες.

Παλιά υπήρχε πάντα σεβασμός, κατανόηση και εκτίμηση από τον ένα προς τον άλλο, ανεξάρτητα από προσωπικούς ανταγωνισμούς. Αυτό που αντίκρυσα χθες με θλίβει και πραγματικά με θυμώνει αφάνταστα».

Η ίδια δήλωσε πως δεν γνωρίζει εάν υπήρχαν όπλα στο χώρο, ωστόσο σε περίπτωση που υπήρχαν τότε ευθύνεται η διοργάνωση που δεν έκανε έλεγχο.

Η Ρούλα Κορομηλά δεν αποχώρησε από την εκδήλωση, αν και ήταν έτοιμη να το κάνει. «Σεβάστηκα τον κόσμο. Ήταν 10.000 άνθρωποι με τα παιδιά τους, που είχαν πληρώσει χρήματα. Και γιατί να φύγουμε εμείς; Δεν κατάλαβα! Αυτοί έπρεπε να σηκωθούν να φύγουν», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share