Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Γιάννης Κοντούλης: Ο γάμος με τη Δέσποινα Μοιραράκη, η καριέρα στο Πολεμικό Ναυτικό και το τραγικό τέλος

«Δε με ήθελε για το όνομά μου...»

24 Ιουνίου 2022 09:54
Γιάννης Κοντούλης: Ο γάμος με τη Δέσποινα Μοιραράκη, η καριέρα στο Πολεμικό Ναυτικό και το τραγικό τέλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μόλις πριν μερικές μέρες η Δέσποινα Μοιραράκη γιόρταζε 11 χρόνια γάμου με το σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη και τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό του τέλος.

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, κάτι που ήταν εμφανές από τις μεγάλες και αμοιβαίες εκφράσεις θαυμασμού.

Ο ναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής, καθώς η μάχη με τον καρκίνο αποδείχθηκε άνιση.

Γιάννης Κοντούλης Δέσποινα Μοιραράκη

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα Χανιά το 2008 και έγιναν αμέσως ζευγάρι, αφού ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, ενώ μετά από τρία χρόνια δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η βασίλισσα των χαλιών σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει διάφορες πτυχές της προσωπικότητας του Γιάννη Κοντούλη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τον γνώρισα στην Κρήτη το 2008. Τώρα είναι ναύαρχος στο Πολεμικό Ναυτικό και τότε ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι». Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ηξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό «Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ». Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη.

Οταν τον γνώρισα, αντιλήφθηκα ότι ένιωθε πως είχε απέναντι του τη Δέσποινα και όχι τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου.»

Είστε ήρεμη με τον άνθρωπο αυτόν;

«Γυρίζω στο σπίτι μου και με περιμένει μια αγκαλιά. Ο άντρας μου με στηρίζει, είναι δίπλα μου και με συμβουλεύει. Αυτό μου δημιουργεί μια ψυχική και συναισθηματική ηρεμία και μπορώ να δημιουργήσω»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share