Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Τζον Χάρις από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πώς είναι σήμερα

Δε θα πιστεύετε με ποιο κόμμα ήταν υποψήφιος

24 Ιουνίου 2022 08:53
Θυμάστε τον Τζον Χάρις από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πώς είναι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον Τζον Χάρις, τον άνθρωπο που ετοίμαζε μια μεγάλη παραγωγή με βάση τη ζωή των πρωταγωνιστών του «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Ο ίδιος σήμερα δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα παρά το πέρασμα του χρόνου, έχοντας ουκ ολίγες ασχολίες.

Ο Τζον Χάρις ήταν ένας παλιός συμμαθητής του Κατακουζηνού και του Φουστάνου, ερχόμενος στην Ελλάδα, για να στήσει κάμερες στο σπίτι στο Μαρούσι και να παρουσιάσει σε όλους τη «θυελλώδη» καθημερινότητα του πρώτου με τη Βλαχάκη, αλλά την τελευταία στιγμή οι συγκάτοικοι τον αντιλαμβάνονται και ενώνονται εναντίον του.

Ο Κίμων Ρηγόπουλος είναι από τους guest χαρακτήρες, που έχουν μείνει στην καρδιά μας. Σήμερα παραμένει ένας γοητευτικός άνδρας, παρότι έχουν περάσει τα χρόνια, ασχολούμενος με την υποκριτική και την πολιτική, έχοντας προ ετών θέσει υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με ηθοποιό που επίσης πέρασε από τη σειρά να έχει παίξει σε άλλο κανάλι και να μην το έχουμε αντιληφθεί ποτέ.

Θυμάστε τον Τζον Χάρις από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πώς είναι σήμερα

Δεν είναι 1 αλλά 3: Τα απαγορευμένα επεισόδια του Κωνσταντίνου και Ελένης που δεν προβάλλονται ποτέ!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Eιναι με διαφορά η πιο διαχρονική ελληνική σειρά, προβάλλεται εδώ και 20 χρόνια καθημερινά σε επανάληψη, όμως υπάρχουν 3 επεισόδια που δεν τα βλέπουμε ποτέ στις μεσημεριανές επαναλήψεις και όχι ένα όπως ήταν αρχικά γνωστό!

Η ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ
Το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι με διαφορά αυτό που έχει παιχτεί τις λιγότερες φορές από όλα τα υπόλοιπα και ο λόγος ίσως είναι η και καλά σεξουαλική παρενόχληση του καθηγητή σε μια φοιτήτρια την οποία υποδύεται η Βάσω Γουλιελμάκη.

Θυμάστε τον Τζον Χάρις από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πώς είναι σήμερα

Η ΔΙΚΗ
Είναι η στιγμή που ξεκινάει το πολυπόθητο δικαστήριο για να δούμε σε ποιον θα καταλήξει το σπιτι.Τοσο η Ελενη,όσο και ο Κωνσταντίνος επιστρατεύουν τους φίλους τους οι οποίοι πάνε να καταθέσουν από 2 φορές,μόνο που στη δεύτερη κατάθεση είναι μεταμφιεσμένοι,η Πεγκυ σε ιερόδουλη,ο Μάνθος σε παπά και η Ματίνα σε νοσοκόμα.Το αποτέλεσμα είναι η αναβολή της διαθήκης.Το επεισόδιο έχει πολλές βωμολοχίες και ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν προβάλλεται.

Η «Τελευταία μέρα του κόσμου»
Πρώτη φορά προβλήθηκε λίγο πριν μπούμε στο 2000!

Σε αυτό το επεισόδιο είδαμε πάρα πολλά πράγματα,όπως τον χορό των 2 συγκατοίκων, την Πέγκυ να παίζει επιτελούς στο θέατρο και τον Μανθο να αρραβωνιάζετε όλες τους τις γυναικες. Πλέον αποτελεί ένα από τα συλλεκτικά επεισόδια, καθώς ο ΑΝΤ1 αποφεύγει να το προβάλλει.Ο λόγος άγνωστος,πάντως είναι από εκείνα τα επεισόδια που μόνο οι φανατικοί της σειράς ξέρουν ενώ σε αρκετό κόσμο είναι άγνωστο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share