Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανδρέας Φωτόπουλος: Αυτός είναι ο άνδρας που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ η Ράνια Θρασκιά (photos)

Ποιος ήταν ο λόγος του διαζυγίου τους;

24 Ιουνίου 2022 08:53
Ανδρέας Φωτόπουλος: Αυτός είναι ο άνδρας που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ η Ράνια Θρασκιά (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από το 2008 έως και το 2017 η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος απολάμβαναν τον έγγαμο βίο τους. Ωστόσο, δεν ήταν όλα ρόδινα τελικά και το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο.

Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Διονύση και τον Κωνσταντίνο, τα οποία εξακολουθούν να είναι προτεραιότητά τους και κάνουν ότι μπορούν για να περνάνε ποιοτικό χρόνο μαζί τους, ακόμα και μετά τον χωρισμό τους.

Δείτε επίσης: Ανδρέας Φωτόπουλος: Δεν φαντάζεστε με ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια, είχε σχέση πριν την Ράνια Θρασκιά!

ράνια θρασκιά ανδρέας φωτόπουλος

Σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ του Down Town, το ζευγάρι δεν κατάφερε να σώσει τον γάμο του, παρόλο που προσπάθεια έγινε και από τους δύο.

Όσον αφορά τον λόγο που χώρισαν, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχουν χωρίσει χωρίς πολλές φωνές και εντάσεις. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε, αφού και για τους δύο απόλυτη προτεραιότητα είναι η ηρεμία των παιδιών τους;».

Δείτε επίσης: Όλα στη φόρα για τη Ράνια Θρασκιά: Σταμάτησε να συνδυάζει 2 φαγητά και έχασε αμέσως 12 κιλά

Ράνια Θρασκιά πρώην σύζυγος

Και συνέχιζε: «Κατ' αρχάς, ναι, ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Προσπάθησαν πολύ και με όλους τους τρόπους προτού πάρουν τη μεγάλη απόφαση. Το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας είχε αφοσιωθεί στη δουλειά του. Αργούσε να γυρίσει τα βράδια στο σπίτι, δεν έδινε αρκετό χρόνο στη Ράνια, ενώ εκείνη παραπονιόταν και την ίδια στιγμή το μετάνιωνε. Οι εντάσεις και οι δύσκολες στιγμές ανάμεσά τους είχαν γίνει σχεδόν καθημερινότητα και οι δυο τους φοβήθηκαν ότι αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στα παιδιά, κάτι που κανείς από τους δύο δεν ήθελε, γι’ αυτό συζήτησαν όσο πιο ψύχραιμα μπορούσαν και κατέληξαν στον χωρισμό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share