Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MAD: Άγριο κράξιμο σε Ζόζεφιν και Γιώργο Αρσενάκο - Σπρώχνουν και φωνάζουν σε παιδί για να μη τους χαλάσει το πλανο (Video)

Viral το video στο Twitter

23 Ιουνίου 2022 15:01
MAD: Άγριο κράξιμο σε Ζόζεφιν και Γιώργο Αρσενάκο - Σπρώχνουν και φωνάζουν σε παιδί για να μη τους χαλάσει το πλανο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρά επεισόδια και ξύλο έπεσε χθες στην τελετή απονομής μουσικών βραβείων του MAD, με αποτέλεσμα πολλοί επώνυμοι να τραυματιστούν και όχι μόνο.

Το σκηνικό έγινε ανάμεσα σε Light και Snik, ενώ το show σταμάτησε δύο φορές.

Εκ των υστέρων οι τράπερς ζήτησαν συγγνώμη από το κοινό, ωστόσο τα βίντεο που τραβήχτηκαν έγιναν viral με αποτέλεσμα να επικρατήσει σούσουρο και πολλοί να δυσαρεστηθούν.

Παρ' όλα αυτά, το γύρο του διαδικτύου κάνει και ένα άλλο βίντεο, το οποίο δείχνει τον CEO της δισκογραφικής Panik, Γιώργο Αρσενάκο, αλλά και την Ζόζεφιν να σπρώχνουν ένα παιδί και να φωνάζουν φύγε για να μη τους χαλάσει το πλάνο στην κάμερα.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δυο τους «έφαγαν» άγριο κράξιμο στο Twitter, ενώ το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 37.000 προβολές.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Που είσαι ρε Κεντέρη;": Το ειρωνικό σχόλιο του Snik στον Light μετά τον τσακωμό

Tην ώρα που η εκδήλωση των βραβείων MAD ήταν σε εξέλιξη στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, οι τράπερ Σνικ και Light πιάστηκαν στα χέρια.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίο ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τράπερς είχαν προηγούμενα, αφού εδώ και καιρό έχουν δώσει ραντεβού να χτυπηθούν, αλλά χωρίς να έχει γίνει πραγματικότητα.

Το σκηνικό ξέσπασε την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου ανέβαινε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο της, όταν ξαφνικά έγινε το "έλα να δεις".

Η ερμηνεύτρια φυγαδεύτηκε άμεσα και ο καβγάς φούντωσε ακόμα περισσότερο.

Η απάντηση του Snik στον Light μετά τον καβγά

Λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης ο Σνικ μέσω Instagram story που έκανε από τον προσωπικό του λογαριασμό Instagram ακούγεται να λέει: «Κεντέρη που είσαι ρε; Κεντέρη πού είσαι;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share