Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Κατάγεται από την...»: Στη φόρα η καταγωγή του Κρατερού Κατσούλη

Δεν είναι από την Ελλάδα!

23 Ιουνίου 2022 14:19
«Κατάγεται από την...»: Στη φόρα η καταγωγή του Κρατερού Κατσούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης είναι ένας από τους αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς, με μεγάλη πορεία σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση, έχοντας πετύχει και ως παρουσιαστής, όσο βρισκόταν στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου.

Ο ίδιος, συγκλονίζοντας πρόσφατα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, από τα εννιά του κιόλας χρόνια συμμετείχε στην παιδική τηλεταινία «Τα μουστάκια του ηλίου» που προβλήθηκε στην ΕΡΤ, ενώ κάποια χρόνια μετά συμμετείχε στην παιδική εκπομπή Χιλιοποδαρούσα του Νίκου Πιλάβιου στην κρατική τηλεόραση. Από μικρός, άλλωστε, ξεκίνησε να ασχολείται με τις τέχνες καθώς οι γονείς ασχολούνται με την γλυπτική και τη ζωγραφική.

Η αρχή και... από πού ξεκίνησε

Το 1989 τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1994, για να κάνει την καριέρα που όλοι οι φαν του γνωρίζουν.

Από πού, όμως, ξεκίνησαν όλα; Ο Κατσούλης, συγκεκριμένα, γεννήθηκε στην Γενεύη της Ελβετίας, το 1971, από γονείς Έλληνες μετανάστες ενώ σε παιδική ηλικία ήρθε με τους γονείς πίσω στην Ελλάδα.

Στον ΑΝΤ1 ο Κρατερός Κατσούλης

Η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ελένη Ουζουνίδου, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Γιάννης Δρακόπουλος και ο Βασίλης Κολοβός θα συγκατοικήσουν αναγκαστικά και θα χαρίσουν στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές γέλιου.

Εξαιτίας μίας συνωνυμίας, δύο μωρά μπερδεύονται στο μαιευτήριο και μεγαλώνουν με τη λάθος οικογένεια. 16 χρόνια μετά, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν, στην έπαυλή τους, τους φτωχούς και άξεστους Παπαδόπουλους, για χάρη των… γιων τους.

Πώς θα εξελιχθεί η συμβίωση δύο τελείως διαφορετικών κόσμων; Το απολαυστικό σενάριο του «Ποιος Παπαδόπουλος;» υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, οι σεναριογράφοι επιτυχιών όπως το 50-50 και τα «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Οι ήρωες «ακροβατούν» μεταξύ κωμικών καταστάσεων υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Μυριανθόπουλου σε μια παραγωγή της Tanweer.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share