Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Της έδωσα ένα φιλί και...": Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για το συμβάν με Light και Snik - Τι είπε στην Έλενα Παπαρίζου; (video)

Τη στιγμή του σκηνικού η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή των MAD

23 Ιουνίου 2022 14:06
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον άγριο καβγά που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Mad Video Music Awards 2022 μεταξύ δύο τράπερ, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η 34χρονη βρισκόταν στη σκηνή την ώρα που δημιουργήθηκε η ένταση, προκειμένου να απονείμει το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Μάλιστα, ενώ έβλεπε τις σκηνές που εκτυλίσσονταν στις πρώτες σειρές του κοινού, η ίδια φώναζε από τη σκηνή: «Όχι βία, όχι βία, εδώ είναι γιορτή».


Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου περιέγραψε τις στιγμές εκείνες. Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

«Είμαι άτυχη μάλλον, δεν γνωρίζω τι γίνεται. Δυστυχώς, το είδα μπροστά στα μάτια μου. Είδακάποιον να επιτίθεται με γροθιά και προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Είναι κρίμα αυτό που γίνεται», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πάγωσα λίγο, αλλά προσπάθησα να μείνω ψύχραιμη. Προσπάθησα να πω κάτι από το μικρόφωνο, είπα ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας, ότι πρέπει να έχουμε ψυχραιμία, αλλά δυστυχώς, τα πράγματα ξέφυγαν. Στενοχωρήθηκα πολύ που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Δεν αγχώθηκα, έτρεξα να της μιλήσω για να την ηρεμήσω, της έδωσα κι ένα φιλί. Ήταν πολύ τρομαγμένη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share