Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Αυτός γεννημένος το 1964 και εκείνη... - Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά ηλικίας του Κώστα Σπυρόπουλου και της Δήμητρας Λιάνη

Πόσα χρόνια τον περνάει;

23 Ιουνίου 2022 11:38
Αυτός γεννημένος το 1964 και εκείνη... - Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά ηλικίας του Κώστα Σπυρόπουλου και της Δήμητρας Λιάνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάνω από δύο δεκαετίες πριν ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Δήμητρα Λιάνη είχαν υπάρξει ζευγάρι για ένα διάστημα.

Μετά το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αλλά και την απώλεια του Ανδρέα Παπανδρέου, οι δύο σύντροφοι ήρθαν αρκετά κοντά και ανάμεσα τους αναπτύχθηκε ένα φλογερό ειδύλλιο, το οποίο ωστόσο δεν είχα μακρά διάρκεια.

Εκείνη την εποχή είχε δημιουργηθεί μεγάλο σούσουρο και οι δυο τους δεν ήθελαν να φανερώσουν τη σχέση τους, με τη σύζυγο του Κώστα Καρρά να κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη 25 χρόνια μετά.

Κώστας Σπυρόπουλος Δήμητρα Λιάνη

Εκτός του ότι είχαν υπάρξει σύντροφοι δύο διάσημων προσώπων για την Ελλάδα με μεγάλη επιρροή, είχαν και μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Πόσα χρόνια μεγαλύτερη είναι η Δήμητρα Λιάνη από τον Κώστα Σπυρόπουλο;

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα βιογραφικά τους, ο ηθοποιός είναι γεννημένος στο Αγρίνιο το 1964, ενώ η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου είναι γεννηθείσα το 1955, που σημαίνει ότι τον περνάει 9 χρόνια!

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Μετά τον Ανδρέα έκλεισα ως γυναίκα»

Στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” μίλησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου για τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου. Μεταξύ άλλων, σχολίασε την δημοπρασία που έγινε για μία μπομπονιέρα από τον γάμο της με τον Ανδρέα, η οποία πωλήθηκε έναντι 5.000 ευρώ.

Όσα δήλωσε στην εκπομπή

Η κ. Λιάνη είπε χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος μπούκαρε στην εκκλησία και δεν έμεινε ούτε μια μπομπονιέρα. Ούτε εγώ δεν έχω. Οι καιροί είναι δύσκολοι… Είναι κρίμα που δεν έχω εγώ ένα μικρό έστω κομμάτι».

Η κ. Λιάνη τόνισε πως: «Η δική μου περίπτωση bullying ήταν ξεχωριστή. Ήταν καθαρά για πολιτικούς λόγους. Ήθελαν να χτυπήσουν τον Ανδρέα και στη συνέχεια να εξαφανίσουν τον παπανδρεϊσμό. Είχα τη μοναδική περίπτωση να κουβαλήσω στις πλάτες μου τον Παπανδρεϊσμό και αυτό έγινε χωρίς καμία βοήθεια, χωρίς κανένα στήριγμα».

Λιάνη Παπανδρέου

Στη συνέχεια ανέφερε ότι: «Ήταν δύσκολη και επώδυνη διαδικασία να παλέψεις μόνος σου. Με κράτησε όρθια ότι ήμουν πλήρως συνειδητοποιημένη γιατί γίνεται όλο αυτό. Ήταν καθαρά θέμα πολιτικό. Όχι ότι δεν πόνεσα ή δεν έκλαψα. Ο πόνος είναι δάσκαλος και έμαθα πολλά».

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι παπανδρεϊκός

Η κ. Λιάνη ανέφερε επίσης: «Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Έχει αποποιηθεί πλήρως την παπανδρεϊκή γραμμή το ΚΙΝΑΛ. Τώρα που είναι στην εξέλιξή τους για εκλογή αρχηγού, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είναι υποψήφιοι είναι πολιτικά παιδιά του Σημίτη. ΚΙΝΑΛ και Ανδρέας είναι παρασάγγας μακριά».

Και προσθέτει στη συνέχεια: «Δεν υπάρχει τίποτα παπανδρεϊκό. Ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου είναι παπανδρεϊκός. Όταν γράφει στο ίντερνετ ότι είναι καλό να ψηφίσουμε το ποτάμι τι σχέση έχει αυτό; Όταν συγχαίρει τον Τσίπρα για την προσπάθειά του για τις Πρέσπες, ξεχνάμε τι έλεγε ο Παπανδρέου για τις Πρέσπες; Ο Ανδρέας δεν θα το δεχόταν. Κανείς από τους υποψήφιους δεν είναι ικανός να γίνει αρχηγός του ΚΙΝΑΛ».

«Πολιτικά είμαι ορφανή αυτή τη στιγμή, δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ», εξήγησε.

Μετά τον Ανδρέα έκλεισα ως γυναίκα

Καταλήγοντας, η Δήμητρα Λιάνη ανέφερε: «Το έκλεισα ως γυναίκα, φαίνεται ότι διαισθάνθηκα τότε και το είπα. Εκεί έκλεισα ως γυναίκα και ως άνθρωπος. Προσπάθησα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Η απόσταση όμως του οποιουδήποτε μέχρι το μέγεθος του Ανδρέα Παπανδρέου που με είχε μάθει να ζω διαφορετικά με άλλους είδους ποιότητα ζωής, ήθος, αξιοπρέπεια, αγάπη. Αυτά τα πράγματα σήμερα είναι σαν το τραγούδι ‘τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω’. Δεν αναπληρώνεται αυτό το κενό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share