Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Snik - Light: Συνεχίστηκαν τα επεισόδια στα παρασκήνια του MAD (video)

Νέo βίντεο ντοκουμέντo

23 Ιουνίου 2022 11:28
Snik - Light: Συνεχίστηκαν τα επεισόδια στα παρασκήνια του MAD (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το θέμα της ημέρας δεν θα μπορύσε να είναι άλλο από τον αδιανόητο καβγά ανάμεσα στον Snik και τον Light στη χθεσινοβραδυνή διοργάνωση των "Mad Video Music Awards 2022", τη στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου ανέβαινε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της (δείτε εδώ την αντίδρασή της μετά το σκηνικό.)

Και τρίτος καυγάς μεταξύ Light και Snik

Δυστυχώς, τα επεισόδια δεν έμειναν εκεί, αφού η κόντρα συνεχίστηκε στα παρασκήνια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού» υπήρξε και ένας τρίτος καυγάς ανάμεσα στους δυο τράπερς στη φυσούνα του γηπέδου κατά την έξοδό τους. Όπως είδαμε μάλιστα στο βίντεο, οι άντρες αντάλλαξαν και γροθιές.

"Που είσαι ρε Κεντέρη;": Το ειρωνικό σχόλιο του Snik στον Light μετά τον τσακωμό

Tην ώρα που η εκδήλωση των βραβείων MAD ήταν σε εξέλιξη στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, οι τράπερ Σνικ και Light πιάστηκαν στα χέρια.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίο ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τράπερς είχαν προηγούμενα, αφού εδώ και καιρό έχουν δώσει ραντεβού να χτυπηθούν, αλλά χωρίς να έχει γίνει πραγματικότητα.

Το σκηνικό ξέσπασε την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου ανέβαινε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο της, όταν ξαφνικά έγινε το "έλα να δεις".

Η ερμηνεύτρια φυγαδεύτηκε άμεσα και ο καβγάς φούντωσε ακόμα περισσότερο.

Η απάντηση του Snik στον Light μετά τον καβγά

Λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης ο Σνικ μέσω Instagram story που έκανε από τον προσωπικό του λογαριασμό Instagram ακούγεται να λέει: «Κεντέρη που είσαι ρε; Κεντέρη πού είσαι;».

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share