Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κένταλ Τζένερ – Ντέβιν Μπούκερ: Χωρίζουν μετά από δύο χρόνια σχέσης

Η Κένταλ «ήθελε χώρο και χρόνο χώρια»

23 Ιουνίου 2022 09:43
Κένταλ Τζένερ – Ντέβιν Μπούκερ: Χωρίζουν μετά από δύο χρόνια σχέσης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σταρ των Kardashians, Κένταλ Τζένερ, και ο μπασκετμπολίστας των Φοίνιξ Σανς, Ντέβιν Μπούκερ χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης, όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της Κένταλ στο «E! News». «Η Κένταλ και ο Ντέβιν βρέθηκαν σε δύσκολη θέση πρόσφατα και έχουν χωρίσει εδώ και περίπου μιάμιση εβδομάδα», ανέφερε η πηγή.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Νέα σχέση για την Κένταλ Τζένερ!

Σύμφωνα με την πηγή, ενώ «το ζευγάρι πέρασε πολύ ωραία, μαζί στην Ιταλία κατά τη διάρκεια των γαμήλιων εκδηλώσεων της αδελφής Kourtney Kardashian, μόλις επέστρεψαν, άρχισαν να νιώθουν ότι έχουν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής και σκέψης». Η Κένταλ είπε στον Ντέβιν πως «ήθελε χώρο και χρόνο χώρια» αναφέρει το δημοσίευμα. Πάντως οι δύο τους «Έχουν επαφές από τότε και νοιάζονται ο ένας για τον άλλον».

Το ενδεχόμενο στο μέλλον να είναι ξανά μαζί

Η ίδια πηγή, πάντως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο στο μέλλον να είναι ξανά μαζί καθώς όπως σημειώνει: «Και οι δύο ελπίζουν να τα καταφέρουν, αλλά από τώρα είναι χωρισμένοι».

Η Κένταλ Τζένερ πήρε την πρώτη της «γεύση» επιτυχίας από το δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι της οικογένειας, «Keeping Up With The Kardashians» το 2007 και από τότε ξεκίνησε μια καριέρα μοντέλου. Μετά από αυτό η Κένταλ περπάτησε σε πασαρέλες υψηλής μόδας για μεγάλους διεθνείς σχεδιαστές και περιοδικά. Τόσο η ίδια όσο εκείνη όσο και οι αδερφές της, έχουν απασχολήσει αρκετά τα Μέσα και για την προσωπική τους ζωή μιας και επέλεγαν NBAερς.

Η Τζένερ και ο Ντέβιν Μπούκερ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Μάιο του 2018. Ενώ ένα χρόνο αργότερα το 2019, η σχέση τους επιβεβαιώθηκε αφού πρώτα χώρισαν με τους τότε συντρόφους τους. Οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι και αρκετοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν πως θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πάντως τον Μάρτιο του 2022, πηγή από το περιβάλλον της Κένταλ δήλωσε στο «E! News» ότι η Κένταλ και ο Ντέβιν ήταν σοβαρά αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον, αλλά δεν ήθελαν ακόμα να αρραβωνιαστούν.

«Η σχέση τους είναι δυνατή αλλά δεν βιάζονται να τακτοποιηθούν και να δεθούν με τα δεσμά του γάμου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share