Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

Χωμένη στα πολιτικά η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Το μήνυμα της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος (photo)

Τι έλεγε πριν 12 χρόνια;

23 Ιουνίου 2022 08:45
Χωμένη στα πολιτικά η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Το μήνυμα της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Μπισμπίκης από τη ζωή της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη. Η πρώην σύζυγός του χαράζει μια νέα πορεία μακριά από τον ηθοποιό, ενώ έχει στο πλάι της το γιο της Μιχάλη.

Μετά τα δημοσιεύματα με κοινές φωτογραφίες του ηθοποιού με τη Δέσποινα Βανδή, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της, ενώ αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ανοίγει τη δική της επιχείρηση. Μεγάλες αλλαγές για την πρώην σύζυγό του ηθοποιού.

Αυτή τη φορά μετά από λίγο ψάξιμο το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε το μήνυμα που έστελνε στους συνδημότες της το μακρινό 2010, όταν έθετε υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στο Λουτράκι.

Μπεκιάρη Ντίνα δημοτική σύμβουλος

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη έγραφε:

«Σας καλούμε στο συνδυασμό της αλήθειας, της νιότης και της γνώσης

Ας σκεφτούμε έξω από την κονσερβοποιημένη νοοτροπία, όπως τις μεγάλες, ανυπόστατες και ..
..ανέφικτες υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια που εξυπηρετούν ακόμα μεγαλύτερα συμφέροντα.

Σας καλούμε στο συνδυασμό της αλήθειας, της νιότης και της γνώσης για να βγάλουμε μπροστά, νέα πρόσωπα, νέα πράγματα, νέες ιδέες, νέα ιδανικά!
Τολμήστε με την ψήφο σας, τη μεγάλη Δύναμη που κρατάτε στα χέρια σας και ελάτε να χαρίσουμε στον τόπο και τη ζωή μας αυτό που μας αξίζει.
Mε σεβασμό,
Μπεκιάρη Κωνσταντίνα (Ντίνα)
Σύμβουλος Marketing & Επικοινωνίας
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Λουτρακίου – Περαχώρας & Αγ.Θεοδώρων
με την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση
του Παύλου Παύλου»

Περήφανη μαμά η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Δείτε πού διέπρεψε ο γιος της

Περήφανη και με το παραπάνω είναι η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, καθώς καμαρώνει τον μονάκριβο γιο της.

Ο μικρός Μιχάλης που είναι προτεραιότητα για το πρώην ζευγάρι, εκτός από το ταλέντο του στη μαγειρική, διαπρέπει και στο μποξ.

Ο γιος τους μπήκε στο ρiνγκ και έδειξε τις ικανότητές του, με την μητέρα του να γράφει χαρακτηριστικά: «Στο εναλλακτικό και πολυσυλλεκτικό γυμναστήριο της Χριστίνας Τεξανού!!!»

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share