Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σύλληψη για τον Νίκο Καρβέλα - Συγκλονισμένη η Αννίτα Πάνια

Τρομερό περιστατικό

22 Ιουνίου 2022 15:03
Σύλληψη για τον Νίκο Καρβέλα - Συγκλονισμένη η Αννίτα Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια φοβερή στιγμή είχε συμβεί στη διάρκεια της κοινής ζωής του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, με τον πρώτο ειδικά να αντιμετωπίζει μπελάδες και να βρίσκεται στο αυτόφωρο.

Το πρώην ζευγάρι δεν είχε σταματήσει στο σήμα της αστυνομίας, ακολούθησε καταδίωξη και ένα θερμό επεισόδιο με τους 4 αστυνομικούς που τους σταμάτησαν, οδηγώντας ως τη σύλληψη, ενώ πρόσφατα η παρουσιάστρια προχώρησε σε μεγάλο «ξέσπασμα».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, και οι δυο πλευρές είχαν κινηθεί νομικά, καταθέτοντας αγωγές. Οι αστυνομικοί υποστήριζαν πως το διάσημο ζευγάρι τους εξύβρισε, ενώ ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια δήλωσαν πως προσπάθησαν να τους τρομοκρατήσουν.

Σύλληψη για τον Νίκο Καρβέλα - Συγκλονισμένη η Αννίτα Πάνια

Μετά από 11 χρόνια, όμως, η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε και οι δικαστές δικαιώνουν τους αστυνομικούς. Έτσι, σύμφωνα με την απόφαση, «δικαιούνται καθένας των τριών πρώτων εναγόντων το ποσό των 20.000 ευρώ και ο τέταρτος το ποσό των 10.000». Ενώ, το ζευγάρι πρέπει να πληρώσει και τη δικαστική δαπάνη που αγγίζει τα 5.000 ευρώ περίπου.

Άναυδοι όλοι με Αννίτα Πάνια και Νίκο Καρβέλα - Ούρλιαζαν μπροστά σε όλους

Άναυδοι είχαν μείνει όλοι με την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα, σε ένα περιστατικό από την κοινή τους ζωή, με τους δύο να ουρλιάζουν και να καβγαδίζουν μπροστά σε όλους, σοκάροντας με τον τσακωμό τους.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη πριν δυο καλοκαίρια. Η Αννίτα Πάνια κατέβηκε με τον γιο της στην Καλαμάτα, χωρίς τον Καρβέλα καθώς μετά τον χωρισμό τους δεν κάνουν κοινές διακοπές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Νίκος δεν βλέπει ή δεν θα περάσει χρόνο με το παιδί του.

Ήδη μάλιστα είχε γίνει η πρώτη επίσκεψη του συνθέτη στο εξοχικό, όπου προκλήθηκε και ο πρώτος καβγάς του πρώην ζευγαριού.

Ένας καβγάς που η είδηση του κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα από Καλαμάτα στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας έτσι εμπράκτως εκείνους που λένε ότι ανάμεσα στο τότε εν διαστάσει ζευγάρι υπήρχαν πολύ τεταμένες σχέσεις.

Σύλληψη για τον Νίκο Καρβέλα - Συγκλονισμένη η Αννίτα Πάνια

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο καβγάς έγινε από την πρώτη μέρα κιόλας που πήγε ο Καρβέλας στο εξοχικό και βγήκαν να φάνε σε ένα εστιατόριο.

Οι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το ζευγάρι να μιλάει πολύ έντονα στο τραπέζι και να φωνάζει ο ένας στον άλλον, με αποτέλεσμα να πληρώσουν άρον άρον και να σηκωθούν να φύγουν από το μαγαζί χωρίς να έχουν φάει τίποτα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share