Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αποκαλυπτικός ο Σωτήρης Καλυβάτσης: «Αν παίζονταν τώρα τα βιντεάκια που κάναμε στους ΑΜΑΝ θα...» (Video)

«Δεν είναι τυχαίο ότι δεν υπάρχει καμία σατιρική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση»

22 Ιουνίου 2022 15:02
Αποκαλυπτικός ο Σωτήρης Καλυβάτσης: «Αν παίζονταν τώρα τα βιντεάκια που κάναμε στους ΑΜΑΝ θα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στους «ΑΜΑΝ» και την εποχή της σάτιρας. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τόνισε πως πλέον, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη σάτιρα. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μία σπόντα που είχε ρίξε για τον Αντώνη Κανάκη ο Σωτήρης Καλυβάστης.

«Έχει μπει φρένο στη σάτιρα. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν υπάρχει καμία σατιρική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση σήμερα. Η σάτιρα που κάναμε ήταν περισσότερο κοινωνικοπολιτική», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος αυτή την περίοδο έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια για το χιούμορ του.

«Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει περισσότερη πλάκα. Αν παίζονταν τώρα τα βιντεάκια που κάναμε στους ΑΜΑΝ, μου φαίνεται ότι θα μας κυνηγούσαν όλοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Άντρες, γυναίκες, παιδιά, γκέι, μαύροι, άσπροι, κόκκινοι κλπ. Μας εκλωβίζει παραπάνω όλο αυτό και δεν το βλέπουμε καν με όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν σημαίνει ότι με τη σάτιρα ο κάθε καλλιτέχνης προσπαθεί να κάνει επίθεση σε μια ομάδα ανθρώπων με την τέχνη του», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share