Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» στη showbiz: Έγκυος από τον 34χρονο παίδαρο της «Φάρμας» η Αγγελική Ηλιάδη;

Γάμος μαζί με τα... γεννητούρια;

22 Ιουνίου 2022 12:53
«Βόμβα» στη showbiz: Έγκυος από τον 34χρονο παίδαρο της «Φάρμας» η Αγγελική Ηλιάδη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αγγελική Ηλιάδη έχει πολλές φορές απασχολήσει με την πολυτάραχη ζωή της, με την ίδια να αποκτά δύο παιδιά από τις σχέσεις με τον Μπάμπη Λαζαρίδη και τον Σάββα Γκέντσογλου, αν και φαίνεται πως ετοιμάζεται και... για τρίτο.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια έχει αναπτύξει ένα «φλογερό» ειδύλλιο με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη. Θα θυμάστε, άλλωστε, την ίδια να λέει στην «Φάρμα» πως τον έβλεπε σαν... ξερολούκουμο, αλλά τελικά η σχέση τους δείχνει να προχωρά με γοργούς ρυθμούς, αφού σύμφωνα με το «Yes Magazine» σύντομα θα καταφθάσει... ο πελαργός.

Το παιδί που έρχεται και το μεγάλο πάρτι

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η 44χρονη καλλιτέχνιδα είναι στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, σε ένα γεγονός που έχει κάνει απόλυτα ευτυχισμένο το ζευγάρι, θεωρώντας πως το μωρό, που έρχεται, θα αλλάξει εντελώς τη ζωή τους.

Yes Magazine Αγγελική Ηλιάδη έγκυος με Αναστασιάδη

Είχε φανεί, εξάλλου, ότι οι δυο τους έχουν πολύ δυνατή χημεία, κάτι που έχει αποτυπωθεί και στα παθιασμένα φιλιά, όπου τους έχει πιάσει το «κλικ» του φακού. Η Ηλιάδη έχει, μάλιστα, δηλώσει ξεκάθαρα πως... θέλει να το ζήσουν και όπου τους βγει.

Με την είδηση της εγκυμοσύνης να αλλάζει τα δεδομένα, το ζευγάρι που ήδη μοιράζεται την καθημερινότητά του, μοιάζει να σκέφτεται την πιθανότητα ενός γάμου, προτού γεννηθεί το παιδί, για διευκόλυνση στις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Με αφορμή αυτό, βέβαια, αναμένεται να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο θα «επισφραγίσουν» την ευτυχία τους, για να ακολουθήσουν και τα... γεννητούρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share