Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στο μαιευτήριο με τον Κωνσταντίνο Δέδε η Ζέτα Μακρυπούλια: Φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί;

Προκάλεσαν... συναγερμό με την επίσκεψή τους

22 Ιουνίου 2022 10:05
Στο μαιευτήριο με τον Κωνσταντίνο Δέδε η Ζέτα Μακρυπούλια: Φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας... μικρός συναγερμός σήμανε στο μαιευτήριο «Ιασώ» πριν από μερικές μέρες, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να εμφανίζεται με τον Κωνσταντίνο Δέδε στο πλευρό της, «πυροδοτώντας» ακόμη περισσότερο τις φήμες περί γάμου και εγκυμοσύνης της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που συνεχίζει στην απόλυτη τηλεοπτική επιτυχία, φαίνεται πως βρέθηκε στο «Ιασώ», ώστε να υποβληθεί σε ορισμένες εξετάσεις, σύμφωνα με το «Yes Magazine», κάνοντας και μια βόλτα στις σουίτες της κλινικής. Η ίδια δείχνει να είναι σε πελάγη ευτυχίας, διαλέγοντας και το δωμάτιο, όπου θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Ζέτα Μακρυπούλια και Κωνσταντίνος Δέδες στο Ιασώ

Το δωμάτιο... του τοκετού της δεκαετίας και το παιδί που φέρνει ευτυχία

Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, που οι υπεύθυνοι της κλινικής ξενάγησαν τη Μακρυπούλια στις εγκαταστάσεις της, δε σταμάτησε να κάνει όνειρα για το μωράκι της, που τόσο πολύ θέλει να γεννήσει. Το δωμάτιο που διάλεξε, άλλωστε, είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών, σαν να πρόκειται για μια ιδωτική εξοχική κατοικία και, ταυτόχρονα, ένα πολυτελές ξενοδοχείο σχεδιασμένο από κορυφαίους αρχιτέκτονες.

Η Ζέτα, άλλωστε, δε θέλει τίποτα να λείψει από το παιδί της από την πρώτη στιγμή, που θα έρθει στον κόσμο. Ο ενθουσιασμός της είναι τόσο μεγάλος, που δεν έκρυψε στους κουμπάρους της, Νίκο Μουτσινά και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ότι πάντοτε ήθελε ένα παιδάκι, με όνειρο να γίνει ένας ανεξάρτητος άνθρωπος. Τα ίδια συναισθήματα χαράς έχει και ο γνωστός οδοντίατρος, με το ζευγάρι να είναι πιο χαρούμενο από ποτέ.

Στο μαιευτήριο με τον Κωνσταντίνο Δέδε η Ζέτα Μακρυπούλια: Φέρνει στον κόσμο το πρώτο της παιδί τους;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share