Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γέννησε πρόωρα η Πέννυ Μπαλτατζή - Τα πρώτα της λόγια (Video)

Χαρές στο σπίτι της τραγουδίστριας

21 Ιουνίου 2022 18:35
Γέννησε πρόωρα η Πέννυ Μπαλτατζή - Τα πρώτα της λόγια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πέννυ Μπαλτατζή έγινε μαμά για δεύτερη φορά, μιας και έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το ευτυχές γεγονός το γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας ότι και η κόρη της γεννήθηκε πρόωρα, όπως και ο γιος της.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» στη showbiz: Γνωστή τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερό του παιδί - Σε πελάγη ευτυχίας ο ηθοποιός σύζυγός της (photo+video)

«Θέλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας. Το παιδάκι μας είναι πάρα πολύ καλό. Είναι μαχίμι. Βγήκε και αυτό στις 35 εβδομάδες, όπως ο Καρολάκος. Τα παιδιά μου έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να φεύγουν νωρίς από το σώμα μου. Και εγώ το δέχομαι και τα ευχαριστώ που μου χάρισαν αυτό το δώρο, να κατοικήσουν μες στο κορμάκι μου. Όλα καλά. Νιώθω δυνατή. Νιώθω ότι μπορώ να ανέβω ένα βουνό ολόκληρο.Τα μηνύματά σας είναι πάρα πολλά. Θέλω να προσπαθήσω να τα απαντήσω, αλλά έχω ανάγκη να ξεκουραστώ, αν και γέννησα πάρα πολύ εύκολα. Σαν αυγό βγήκε το παιδί μου. Αλήθεια δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Σε αντίθεση με τον τοκετό του Κάρολου που ήταν αρκετά δύσκολος και πολύωρος και οι εξωθήσεις αρκετά εξαντλητικές. Υπόσχομαι να απαντήσω σε όλους όσο πιο γρήγορα μπορώ» είπε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Καμία σχέση με τη μουσική - Τι δουλειά έκανε η Χάρις Αλεξίου πριν γίνει τραγουδίστρια

Η Χάρις Αλεξίου μπορεί να βρισκόταν για πολλά χρόνια στο προσκήνιο, ωστόσο, προσπαθούσε όσο μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πολλά λοιπόν είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε για την ίδια, αφού σπάνια μιλούσε για αυτά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share