Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Χωρίζουν Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη - Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο του ζευγαριού!

Τρομερό παρασκήνιο!

21 Ιουνίου 2022 17:52
Χωρίζουν Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη - Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο του ζευγαριού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν κεραυνός εν αιθρία είχε πέσει πέρσι η είδηση ότι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη χωρίζουν! Το αγαπημένο ζευγάρι, φημολογείται ότι παίρνει διαζύγιο και εγώ στο Vanda's blog σας έχω όλο το παρασκήνιο!

«Πέφτουν τίτλοι τέλους, είναι οριστικό» άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά -που ξέρετε πως τα πιάνουν όλα- και αποφάσισα να ψάξω το θέμα από όλες τις πλευρές!

Φυσικά, για όλα όσα θα σας πω έχω στοιχεία και αποδείξεις! Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, όπως και όλα τα ζευγάρια άλλωστε, πέρασαν μια κρίση! Λίγο η καθημερινή τριβή, λίγο τα παιδιά, λίγο το άγχος της δουλειάς... ε δεν ήθελε και πολύ!

Χωρίζουν Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη

Υπήρξαν λοιπόν μέρες με ένταση και πολύ στρες! Το στρες, φυσικά, φέρνει και καβγάδες οι οποίοι όντως υπήρξαν όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr! Ωστόσο, και κρατήστε το αυτό που σας λέω,το ζευγάρι παρά τα όσα ακούγονται δεν χωρίζει! Ούτε οι φήμες για διαζύγιο ευσταθούν ούτε τίποτα από αυτά! Μάλιστα πρόσφατα η Κάτια ανακοίνωσε και το νέο μέλος της οικογένειας.

Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να έχουν χωρίσει, λίγο μετά τον γάμο τους που έγραψε ιστορία;

«Είναι πολύ ερωτευμένοι, αγαπημένοι και διανύουν την καλύτερή τους φάση! Δεν ασχολούνται με κακεντρέχιες και τα όσα ακούγονται δεν τους αφορούν» ανέφερε στο Vanda's blog πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού και έβαλε ταφόπλακα στις φήμες! Όχι τίποτα άλλο, να σκάσουν και οι εχθροί τους! Γιατί οι φήμες, αγαπημένοι μου, δεν βγαίνουν τυχαία!

Πηγή: Youweekly.gr

«Άγρια» επίθεση στον Σάκη Ρουβά - Σε κατάσταση αμόκ η Κάτια Ζυγούλη

«Άγρια» επίθεση έγινε στον Σάκη Ρουβά, με «θύελλα» αντιδράσεων να έχει «ξεσπάσει» τις τελευταίες ώρες για τον τραγουδιστή και την Κάτια Ζυγούλη να στηρίζει τον οργισμένο σύζυγό της, ούσα σε κατάσταση αμόκ.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής και ο Παύλος Πολάκης, πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, αφού με αφορμή μία δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τους καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου, που στήριξαν τη Χρυσή Αυγή, ο Ρουβάς του απέστειλε εξώδικο.

Το εξώδικο έκανε γνωστό ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης μέσω Facebook αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το, «γνωστό pop idol Σάκης Ρουβάς μου έστειλε πριν από λίγο Εξώδικο».

Ο Παύλος Πολάκης είχε αναφέρει, σύμφωνα με τον ίδιο, ότι διάφοροι καλλιτέχνες -ανάμεσά τους και ο Σάκης Ρουβάς- με δηλώσεις τους «συνέβαλαν στο να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του κόσμου το νεοναζιστικό, φασιστικό και εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής».

Στη συνέχεια, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, παρέθεσε φωτογραφίες από διάφορα sites που συμπεριλάμβαναν τον Σάκη Ρουβά στους «επώνυμους φίλους της Χρυσής Αυγής».

Τέλος ο ίδιος, ανέφερε με νόημα, ότι ο γνωστός τραγουδιστής ακολουθεί σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης τον Ηλία Κασιδιάρη.

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης:

«Το γνωστό pop idol Σάκης Ρουβάς μου έστειλε πριν από λίγο Εξώδικο (φωτό 1) με το οποίο διαμαρτύρεται διότι προχθές στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής ανέφερα πως κάποιοι καλλιτέχνες με δηλώσεις τους (μεταξύ των οποίων κι εκείνος) συνέβαλαν στο να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του κόσμου το νεοναζιστικό, φασιστικό και εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Ανέφερα λοιπόν για τον Ρουβά ότι το 2012 σε εκπομπή του Θ. Αναστασιάδη, σε ερώτηση δημοσιογράφου αν τον τρομοκράτησε η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, είχε δηλώσει επί λέξει:

"Όχι, καθόλου δεν με τρόμαξε (Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ). Δεν με τρόμαξε καθόλου. Νομίζω ότι είναι απόρροια όλου αυτού που συμβαίνει. Δεν με τρόμαξε. Γιατί να με τρομάξει; Δεν με τρομάζει η απόφαση που παίρνει ο κόσμος. Με τρομάζει ο τρόπος που χειραγωγούν τον κόσμο οι πολιτικοί" (βλ. σχετικό video στο link to pontiki και φωτό 2)

Τον ενόχλησε ότι υπενθύμισα τα παραπάνω. Βέβαια, δεν είχε ενοχληθεί αναλόγως όταν διάφορα sites τον συμπεριελάμβαναν στους "επώνυμους φίλους της Χρυσής Αυγής" όταν οι ναζιστές ήταν στα πάνω τους (φωτό 3-4

Σε κάθε περίπτωση, θα χαιρετίσω την έστω και καθυστερημένη και όψιμη καταδίκη της Χ.Α από τον κύριο Ρουβά όταν βεβαιωθώ πως δεν έχει ξεχάσει να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από τους followers του αρχιχρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη !!(φωτό 5)

ΥΓ: Τα γνωστά «πλυντήρια μνήμης» έσπευσαν να ξεπλύνουν την άνω δήλωση του γνωστού καλλιτέχνη, δημοσιεύοντας αμέσως το σημερινό εξώδικό του (φωτό 6-7). Μάλλον ο κ. Ρουβάς θέλει να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ και του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή!!!».

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Thursday, October 8, 2020

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share