Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αγνώριστη η Σοφία Χατζηπαντελή: Δείτε την για πρώτη φορά χωρίς τα χαρακτηριστικά της φρύδια (Video)

Άλλος άνθρωπος!

21 Ιουνίου 2022 16:59
Αγνώριστη η Σοφία Χατζηπαντελή: Δείτε την για πρώτη φορά χωρίς τα χαρακτηριστικά της φρύδια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει βρεθεί στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, καθώς θα είναι ένα από τα νέα μέλη της κριτικής επιτροπής του GNTM.

Όμως, η χαρακτηριστική εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή δεν ήταν πάντα η ίδια.

Σε ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει η ίδια 5 χρόνια πριν στο Youtube για τα 20 πράγματα που έμαθε στα 20 χρόνια ζωής της, η Σοφία Χατζηπαντελή εμφανίζεται ξανθιά και με δύο καλοσχηματισμένα φρύδια.

Πλέον η ίδια είναι μελαχρινή και τα φρύδια της πυκνά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM 5 – Βίκυ Καγιά: «Είχα πει ότι αυτό το πράγμα δεν θα ξαναγυρίσει αλλά…» (Video)

Το GNTM επιστρέφει για 5η σεζόν στο STAR με την Βίκυ Καγιά ξανά στo «τιμόνι».

Σήμερα έγιναν γνωστά και τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής (Γιώργος Καράβας, Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντελή) και η Βίκυ Καγιά προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star».

Δείτε επίσης: Δύο προτάσεις γάμου και... πάμπολλοι χωρισμοί: Το χρονικό των σχέσεων της Κάτιας Ταραμπάνκο από το GNTM μέχρι το Survivor

«Κάναμε πρόβες με τη νέα κριτική επιτροπή και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Είχα πει ότι αυτό το πράγμα δεν θα ξαναγυρίσει αλλά χαίρομαι που γύρισε, έχω ακόμα πολύ δυνατά συναισθήματα», δήλωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

«Εύχομαι να πάμε καλά γιατί ποτέ δεν ξέρεις, δεν υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος για τα νούμερα και την επιτυχία. Είμαστε αληθινά χαρούμενοι και ευγνώμονες. Βρεθήκαμε με πολλές αλλαγές αλλά αυτά έχει η ζωή και η τηλεόραση. Όποιος λέει ότι κάνει επιτυχία μόνος του δεν ξέρω αν λέει την αλήθεια… Αν πετύχουμε φέτος δεν θα πετύχουμε μόνο από μένα αλλά από όλους.

Φέτος θα έχουμε νέα είσοδο στο family room από την Έλενα Γαλύφα. Έχουμε πλέον τον Γιώργο στην κριτική επιτροπή, η Σοφία είναι ένα πολύ σημαντικό κορίτσι της μόδας και ένας Τάσος που είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης» συνέχισε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε όσα δήλωσε:



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share