Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πασίγνωστη τραγουδίστρια «κάρφωσε» την Κορομηλά: «Η Ρούλα με έβλεπε ως μύγα» (Video)

Ποια το αποκάλυψε;

21 Ιουνίου 2022 13:39
Πασίγνωστη τραγουδίστρια «κάρφωσε» την Κορομηλά: «Η Ρούλα με έβλεπε ως μύγα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γνωστή καλλιτέχνιδα δεν ασχολείται πια με το τραγούδι και έχει το δικό της ζαχαροπλαστείο και σε μία σπάνια συνέντευξή της πριν δύο χρόνια στο «Πρωινό» είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την «κόντρα» της με την Ρούλα Κορομηλά!

Δείτε επίσης: Έκλαψε με «μαύρο δάκρυ» η Ρούλα Κορομηλά: Αυτός ήταν ο λόγος που την χώρισε ο Νάσος Γαλακτερός

Ανέφερε στην κάμερα του Πρωινού: «Κάποια πράγματα έχουν χρονικά όρια, εμένα το όριο μου στο τραγούδι τελείωσε. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά όταν έρχεται κάτι άλλο και σε γεμίζει περισσότερο, νομίζω την παίρνεις εύκολα την απόφαση. Έχω αποσυρθεί από το τραγούδι από το 2012. Σήμερα έχω το δικό μου ζαχαροπλαστείο, έχει γλυκά Θεσσαλονίκης. Φτιάχνω κοσμήματα χειροποίητα τα τελευταία χρόνια»!

Όσο για την Ρούλα Κορομηλά είπε: «Εγώ δεν θεωρούσα ότι είχα κόντρα με την Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα το πήγαινε κοντραριστά. Όταν πρωτοπήγα να πω δύο τραγούδια, με πάσαρε στον Βασίλη Νομικό. Ούτε καν καλημέρα δεν είπε. Με έβλεπε ως μύγα…»!

Και υπογράμμισε: «Όταν έκανα σουξέ τον Ιούνιο, με ξαναφώναξε για να κλείσω τον Πρωινό Καφέ και να μου λέει: “Εγώ τι σου είπα την πρώτη φορά που ήρθες”; Έπαθα πλάκα! Λέω μου είπε κάτι και δεν το θυμάμαι; “Δεν σου είπα ότι θα γίνει σουξέ;”, μου είπε. Ναι, έλεγα εγώ»!

Ο λόγος για την τραγουδίστρα Ελίνα Κωνσταντοπούλου που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 90!

Ποια Ρούλα Κορομηλά; Αυτή είναι η κουκλάρα πρώτη σύζυγος του Νάσου Γαλακτερού

Ο Νάσος Γαλακτερός και η Ρούλα Κορομηλά υπήρξαν κάποτε ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz, με το διαζύγιό τους να πέφτει ως «βόμβα», στον έναν από τους τρεις γάμου του πασίγνωστου πρώην μπασκετμπολίστα.

Με την παρουσιάστρια, με την οποία τούς χώριζαν 11 ηλικιακά χρόνια, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2000. Χώρισαν μετά από 7 χρόνια έγγαμου βίου. Η Ρούλα Κορομηλά και ο Νάσος Γαλακτερός παντρεύτηκαν «κεκλεισμένων των θυρών». Επίσημα φωτογραφίες από το γάμο αλλά και τη δεξίωση που ακολούθησε δεν κυκλοφόρησαν ποτέ παρά μόνο κάποιες που προέρχονταν από παπαράτσι, με τους λόγους του διαζυγίου επίσης να γίνονται γνωστοί.

Η πανέμορφη πρώτη γυναίκα και ο... Survivor γιος τους

Πριν από εκείνη, όμως, υπήρξε και μια άλλη γυναίκα στη ζωή του. Λίγες πληροφορίες, όμως, έχουμε για το πότε έγινε και πόσο διήρκησε ο πρώτος γάμος του Νάσου Γαλακτερού με την Τέτα Λεονταρίδου, με την οποία απέκτησαν τον γιο τους, Παύλο.

Τέτα Λεονταρίδου πρώην σύζυγος Γαλακτερού

Τέτα Λεονταρίδου

Ο Παύλος Γαλακτερός είναι σήμερα... ολόκληρος άνδρας και είχε άψογη σχέση τόσο με τη Ρούλα Κορομηλά, όσο και με την νυν σύζυγο του μπαμπά του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share