Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022

Εκνευρισμένη η Έλενα Ακρίτα με την Ελένη Τσολάκη: «Ντροπή σας, κυρία μου»

Τι συνέβη;

21 Ιουνίου 2022 12:20
Εκνευρισμένη η Έλενα Ακρίτα με την Ελένη Τσολάκη: «Ντροπή σας, κυρία μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Έλενα Ακρίτα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την Ελένη Τσολάκη και τα όσα υποστήριξε στην εκπομπή της.

Δείτε επίσης: «Αντί να σαπίζει ως κομπάρσα...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για το «κόψιμο» της Λατινοπούλου από τη ΝΔ

Η παρουσιάστρια υιοθέτησε την απαράδεκτη υπερασπιστική γραμμή που έχει επιλέξει ο Αλέξης Κούγιας για τον πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με την οποία χαρακτηρίζει «σκευωρούς» την ίδια, τη Ναταλί Χατζηαντωνίου και τον Κωνσταντίνο Ταχτσίδη για τη δίκη του Δ. Λιγναδη.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Εκεί στο Open Weekend να χαίρεστε την κυρία Τσολάκη σας η οποία – υιοθετώντας στο ακέραιο την μηνύσιμη ρητορική του αδελφού του Λιγναδη – αναμάσησε ανερυθρίαστα και χωρίς αντίλογο τον χαρακτηρισμό «σκευωροί» για τη Ναταλί Χατζηαντωνίου, τον Κωνσταντίνο Ταχτσίδη και εμένα στη δίκη του Δ. Λιγναδη.

Ντροπή σας, κυρία μου.»

«Σκότωσε, βασάνισε, εκβίασε, δολοφόνησε... Ποιους κρατούσε στο χέρι...» - Κόλαφος η Έλενα Ακρίτα για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα

Η Έλενα Ακρίτα στο 34ο επεισόδιο του Podcast της αποφάσισε να σχολιάσει με τον δικό της χειμαρρώδη τρόπο τις αποκαλύψεις για την ασύλληπτη περιουσία του Γιώργου Τράγκα, η οποία περιλάμβανε μεταξύ άλλων πολυτελή σπίτια, ράβδους χρυσού και πλησίαζε τα 100.000.000 ευρώ.

Η Έλενα Ακρίτα για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα στο Podcast της

«Εκατό εκατομμύρια, εκατό εκατομμύρια. Σπίτια, σπίτια, σπίτια, ράβδοι χρυσού, χαμός. Από πού είναι όλα αυτά; Εντάξει την περιουσία την πήρε το κράτος. Είπε ώπα παιδιά, ώπα ώπα, δεν πάει έτσι χαλαρά. Όποιος πάει να τη διεκδικήσει τώρα θα πάει φυλακή.

Ως εδώ καλά. Όμως αυτό που πρέπει να μαθευτεί είναι ποιους εκβίαζε. Είναι αν ξέπλενε χρήμα, είναι αν έκρυβε μυστικά ντοκουμέντα στο συρτάρι του, είναι πώς τους κρατούσε στο χέρι αυτού τους τόσο μεγάλους, τους τόσο δυνατούς, τους τόσο παμπλούτου που θα μπορούσαν άνετοι να του δίνουν εκατομμύρια».

Ενώ στη συνέχεια άφησε και νύξεις σχετικά με πιθανούς εκβιασμούς του μακαρίτη ως προς τρίτους:

«Το ερώτημα είναι το κλασικό. Ο αποθανών δεδικαίωται; Αυτή η ρήση δε σημαίνει ότι δικαιώνεται αυτός που πέθανε και έκανε τα χίλια μύρια εν ζωή. Σκότωσε, βασάνισε, εκβίασε, δολοφόνησε, ήταν ένας τραμπούκος, όχι. Δε σημαίνει ότι δικαιώνεται. Σημαίνει ότι οι αμαρτίες δεν μπορούν να τον αγγίξουν αυτόν. […]

Για την ώρα εστιάζουμε στον Τράγκα, για όλη αυτή την περίεργη, ύποπτη περιουσία. Εκατό εκατομμύρια παιδιά δε βγαίνουν από τη δημοσιογραφία. Μην τρελαθούμε. Όχι όταν έχεις ένα μικρομάγαζο όπως είχε αυτός τη Χώρα ή το Crash που δεν το διάβαζε η μάνα του. Εδώ μιλάμε για μια τρέλα κανονική. […]

Έλενα Ακρίτα και Γιώργος Τράγκας

Οι αμαρτίες λοιπόν του μακαρίτη του Τράγκα θα πρέπει κάποια στιγμή να αξιολογηθούν όχι μόνο σε νούμερα αλλά σε πρόσωπα. Ποιους κρατούσε στο χέρι αυτός που όταν πέθανε όλοι έπεσαν πάνω του για να τον εξαγνίσουν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share