Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τριγμός στο γάμο της Εριέττας Κούρκουλου: Η μεγάλη διαφωνία με το σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη

Ποιος ήταν ο λόγος;

21 Ιουνίου 2022 11:28
Τριγμός στο γάμο της Εριέττας Κούρκουλου: Η μεγάλη διαφωνία με το σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έριεττα Κούρκουλου βιώνει πλέον την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του Βύρωνα Βασιλειάδη και του γιου τους και δε διστάζει να μιλά τρυφερά για το σύζυγό της.

Δείτε επίσης: Όλα στη φόρα για την Εριέττα Κούρκουλου: Έτσι γνώρισε το σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη!

Παρ' όλα αυτά ένας γάμος δεν έχει μόνο θετικές καταστάσεις, αλλά πολλές φορές χρειάζεται να κάνεις συμβιβασμούς, καθώς προκύπτουν διαφωνίες με το έτερον μας ήμισυ.

Εριέττα Κούρκουλου: Η μεγάλη διαφωνία με το σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη

Όπως είναι φυσικό ένα από τα ζευγάρια που είχαν μια μεγάλη διαφωνία ήταν και η Εριέττα Κούρκουλου με τον Βύρωνα Βασιλειάδη, Ποιος όμως ήταν ο λόγος;

Σε συνέντευξή της η κόρη της Μαριάννας Λάτση είχε αποκαλύψει πως με το σύζυγό της είχαν έρθει σε «ρήξη» λόγω του τοκετού.

Συζυγικός συμβιβασμός; Πόσο ανοιχτή είσαι σε αυτόν;

«Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος σε όλες τις σχέσεις και εγώ θεωρώ τον εαυτό μου συζητήσιμο άνθρωπο. Αν κάποιος μου παρουσιάσει τα επιχειρήματά του και μου φανούν λογικά, θα αποδεχτώ την άποψη και τις επιθυμίες του.

Θα σου πω ένα παράδειγμα. Όταν συζήτησα με τον Βύρωνα το ενδεχόμενο τοκετού στο σπίτι, κάτι που ήθελα πολύ, είδα ότι εκείνος δεν ένιωθε καθόλου άνετα με αυτό. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων, όπου αυτό είναι εφικτό. Είδα ότι ζοριζόταν και αγχωνόταν με αυτή μου την επιθυμία και αφού συζητήσαμε τους προβληματισμούς του, τους κατανόησα και συμβιβάστηκα με μια μέση λύση.

Σε κάτι, όμως, που θεωρώ σημαντική μου αξία ή κάτι βαθύτερα δικό μου, όπως οι διατροφικές μου συνήθειες, δε συμβιβάζομαι ποτέ»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share