Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Άκης Πετρετζίκης «πρόδωσε» την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά!

Αποκάλυψη!

20 Ιουνίου 2022 20:13
Ο Άκης Πετρετζίκης «πρόδωσε» την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τίποτα δεν μένει κρυφό στην σόου μπιζ και όταν κάποιος διαρρεύσει κάτι, όχι μόνο το υιοθετούν όλοι σχεδόν αλλά το αναπαράγουν ως δεδομένο!

Τι αναφέρει το freegossip.gr;

Μετά τις πρώτες φήμες σχετικά με το αν η Φαίη Σκορδά θα συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο Πρωινό μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, ήρθε η δική της απάντηση.

Και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμέναμε. Πώς έγινε και τι αποκάλυψε; Την ερώτηση για το αν το τηλεοπτικό ζευγάρι, που «πειραματίστηκε» στα μέσα της σεζόν κάνοντας μια «τονωτική ένεση» στην εκπομπή, θα συνεχίζει να είναι μαζί έκανε ο Άκης Πετρετζίκης.

Αφού λοιπόν έκανε η ίδια τις ερωτήσεις που ήθελε, σειρά πήρε ο Άκης, ο οποίος ευθέως την ρώτησε και για το αν θα είναι στον Ant1 αλλά και για το αν στο πλευρό της θα είναι από τη νέα σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας;

Θυμίζουμε πως πρόσφατο ρεπορτάζ της Real ανέφερε πως Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας θα μείνουν αμετακίνητοι στην πρωινή ζώνη και την προσεχή σεζόν καθώς φέρονται να έχουν πάρει το «πράσινο φως» να επιστρέψουν στο «Πρωινό» από Σεπτέμβρη με σημαντικές αλλαγές και refresh στο στήσιμο της εκπομπής.

Αυτό επιβεβαίωσε και με δηλώσεις της η ίδια η Φαίη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share