Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με Νίκο Μουτσινά: Με ποιον διάσημο Έλληνα έκανε έρωτα! Είχαν σχέση για καιρό; Περιγράφει καρέ καρέ

Αποκαλύψεις!

20 Ιουνίου 2022 20:09
Σούσουρο με Νίκο Μουτσινά: Με ποιον διάσημο Έλληνα έκανε έρωτα! Είχαν σχέση για καιρό; Περιγράφει καρέ καρέ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νίκος Μουτσινάς προσωπική ζωή! Δες με ποιον Διάσημο Έλληνα έκανε έρωτα και πως περιγράφει την στιγμή! Χωρίς να μασάει τα λόγια του. Δίχως στιγμή να σκεφτεί να πρέπει να πει κάτι. Λες και το μυαλό του με αστραπιαίες μαθηματικές πράξεις, είχε πριν καν μιλήσει αποφασίσει για την αποκάλυψη αυτή!

Δεν ξέρουμε πόσο συμφωνείτε με το να περιγράφουν οι διάσημοι τόσο προσωπικές στιγμές, ούτε αν βρίκεται τον λόγο που τους εξυπηρετεί μια τέτοια συνήθεια. Είναι σίγουρα όμως ενδαφέρον να σε βάζει τόσο στην προσωπική του ζωή ο Νίκος Μουτσινάς και κάθε αναγνωρίσημος συνάνθρωπος!

Ο Νίκος Μουτσινάς, σε μια σπάνια προσωπική του εξομολόγηση, αποκάλυψε στο Καλό Μεσημεράκι δύο… ατυχήματα που είχε κατά τη διάρκεια ερωτικών συνευρέσεων σε ξενοδοχείο. Ο παρουσιαστής, με χιούμορ και… αφοπλιστική ειλικρίνεια περιέγραψε τα απίθανα γεγονότα.

«Ήμουν περιοδεία και κάπως συνευρέθηκα ερωτικά. Στα ξενοδοχεία, όμως, συνήθως είναι δυο μονά κρεβάτια που τα κολλάνε.

Αυτό δεν είχε περάσει από το μυαλό μου, ότι αυτά μπορεί να μην τα έχουν πιασμένα για να μην ανοίγουν. Κάποια στιγμή κι ενώ τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ εντυπωσιακά, ανοίγουν τα δύο κρεβάτια και χάθηκαν στο κενό δύο άνθρωποι… Εγώ ήμουν τέσσερις μέρες με όλη την πλάτη!

«Η άλλη ιστορία είναι πιο απλή. Τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ ωραία, ωραία ατμόσφαιρα, ρόλαρε, είχε βρεθεί και ο ρυθμός και ξαφνικά κάνει σεισμό. Είμαι στον πέμπτο όροφο σε ένα ξενοδοχείο και περνάει δευτερόλεπτα από το μυαλό μου: Τι κάνω ρε φίλε; Χτύπησαν την πόρτα οι γνωστοί και μου είπαν σεισμός. Είπα κι εγώ τι ήταν αυτό;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Αυτή είναι η κατάντια αυτής της εκπομπής αυτή την περίοδο που δεν έχει θέματα. Το επόμενο θα κατεβάσω να δείξω τον κ…ο μου, δεν έχω κάτι άλλο να σας πω», κατέληξε ο παρουσιαστής.


Μετά το βίντεο, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου ρώτησε την Κατερίνα Καινούργιου για το εάν γνωρίζει τι έχει συμβεί ανάμεσα σε Μαρία Ηλιάκη και Νίκο Μουτσινά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share