Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τον «κυνήγησε» δικαστικά κι εκείνος την αποκλήρωσε μαζί με το παιδί της: Η τελευταία γυναίκα που ερωτεύτηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος πριν από την Άντζελα Γκερέκου

Τα χρόνια έχουν περάσει κι εκείνη δεν τον έχει ξεχάσει

20 Ιουνίου 2022 10:27
Τον «κυνήγησε» δικαστικά κι εκείνος την αποκλήρωσε μαζί με το παιδί της: Η τελευταία γυναίκα που ερωτεύτηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος πριν από την Άντζελα Γκερέκου
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ένας άνδρας, που δεν έκρυβε τη λατρεία του για τις γυναίκες της ζωής του, με ορισμένους του έρωτες πάντως να μην καταλήγουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, φτάνοντας ακόμα και σε δικαστικές αίθουσες.

Η γνωριμία του με την Τζούλια Παπαδημητρίου το 1984 δεν θα μείνει σε ένα έντονο φλερτ, αλλά θα προχωρήσει σε μια σχέση που έμελλε να σημαδέψει και τους δύο ποικιλοτρόπως. Εναν χρόνο μετά το ζευγάρι θα συγκατοικήσει, σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στην απόφαση του Αρείου Πάγου για την 35χρονη σήμερα Χαρά, που γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου του 1986. Το ζευγάρι συμβιώνει ιδανικά, ο Τόλης αναγνωρίζει τη μικρή ως δικό του παιδί και τέσσερα χρόνια μετά, τον Νοέμβριο του 1990, παντρεύεται την Τζούλια Παπαδημητρίου σε μια glam τελετή.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Κώστας Βουτσάς, ο Γιάννης Πάριος, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, επιχειρηματίες, συγγενείς και στενοί φίλοι του ζευγαριού. Η ζωή τους είναι ονειρική για τέσσερα χρόνια, τα καλοκαίρια έχουν μόνιμη καμπάνα στον «Αστέρα», ενώ ο Τόλης εμπιστεύεται εν λευκώ τα οικονομικά του στη γυναίκα της ζωής του, όπως θα πει όταν η Τζούλια Παπαδημητρίου του ζητάει να χωρίσουν, σύμφωνα με τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια. Μια διαμάχη που θα ξεφύγει πολύ γρήγορα από τους κλειστούς τοίχους και θα γίνει θέαμα σε τηλεοπτικούς σταθμούς, περιοδικά και εφημερίδες.

Μπορεί σήμερα το καλοκαίρι του 1995 να φαντάζει μακρινό, έχει μείνει όμως αξέχαστο στο πανελλήνιο, αφού ένα πραγματικό λαϊκό δράμα -το διαζύγιο του Τόλη και της Τζούλιας- εκτυλισσόταν μεταξύ των bungalows του «Αστέρα», του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης «Αστέρια» και των τηλεοπτικών παραθύρων πρωτίστως. Τι καλύτερο μπορούσε να ζητήσει εν μέσω θέρους μια μεσοαστική ελληνική οικογένεια από αυτό το δράμα με τον διάσημο τραγουδιστή και μια εν διαστάσει σύζυγο να γεμίζουν τη μικρή οθόνη; Το ζευγάρι εκτοξεύει, αρχικά κόσμια, τα βέλη του ο ένας προς τον άλλον, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο Τόλης, σε ένα παραληρηματικό ξέσπασμά του ένα βράδυ μπροστά σε πολλούς δημοσιογράφους, ζητάει να μάθει τον λόγο που η εν διαστάσει σύζυγός του και η οικογένειά της δεν τον αφήνουν να δει την 9χρονη τότε Χαρά.

Πολύ γρήγορα οι τόνοι και η ένταση ανεβαίνουν, ειδικά από τις 31 Ιουλίου του 1995 όταν η εφημερίδα «Το Ονομα» του αείμνηστου Μάκη Ψωμιάδη δημοσιεύει την αγωγή του Τόλη Βοσκόπουλου κατά της Τζούλιας Παπαδημητρίου και της οικογένειάς της. Με αυτήν ζητούσε τη συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας των μελών της οικογένειάς της μέχρι του ποσού των 4 δισ. δραχμών.

Την επομένη το περιοδικό «Viva» που έχει στην ιδιοκτησία του ο αδελφός της Τζούλιας Παπαδημητρίου, Γιώργος, κυκλοφορεί στα περίπτερα χαρακτηρίζοντας τον Βοσκόπουλο «αλκοολικό» και «ψυχοπαθή».

Τα ΜΜΕ κάνουν πάρτυ, με τη σκληρή αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο πρώην να παίρνει άλλες διαστάσεις μετά την αγωγή του Τόλη, αφού βγαίνουν τα μαχαίρια. Στα τηλεπαράθυρα εμφανίζονται εκτός από την Τζούλια Παπαδημητρίου και τον αδελφό της Γιώργο, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και ο Μάκης Ψωμιάδης που στηρίζουν τον Βοσκόπουλο. Ακούγονται απίστευτα πράγματα για κασέτες στις οποίες ο Τόλης βρίζει συγγενή της εν διαστάσει συζύγου του και για εισιτήρια που άλλαζαν τιμή σε εμφανίσεις του «πρίγκιπα της πίστας».

Οι κάμερες ακολουθούν τον Βοσκόπουλο που κάθεται συνεπιβάτης στη μηχανή του Παπαργυρόπουλου, ο οποίος τον έχει υπό την προστασία του. Δημοσιογράφος ιδιωτικού σταθμού πηγαίνει στην κατοικία της Τζούλιας Παπαδημητρίου αναζητώντας την αποκλειστική δήλωση. Εκείνη ανοίγει τη πόρτα φορώντας ένα πουκάμισο και τα εσώρουχά της, σε ένα τηλεοπτικό ενσταντανέ που γράφει τη δική του ιστορία σε αυτή τη σκληρή διαμάχη.

Ο Κούγιας αναλαμβάνει τον Βοσκόπουλο, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος την Παπαδημητρίου και αμφότεροι διασταυρώνουν πολιτισμένα τα ξίφη τους, εν αντιθέσει με το πρώην ζευγάρι και αυτούς που τους συμπαραστέκονται. Οι λεπτομέρειες της δικογραφίας είναι αν μη τι άλλο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες για το πανελλήνιο που περιμένει καθημερινά να μάθει τα νεότερα από το… μέτωπο.

Ο Βοσκόπουλος υποστηρίζει ότι το ποσό των 4 δισ. δραχμών το οποίο διεκδικεί δεν είναι 100% δικό του αφού «το 1 δισ. το έκλεψαν», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε αγωγή του, από το Δημόσιο, διαπράττοντας πολλαπλά κακουργήματα και πλημμελήματα. Κατηγορεί επίσης την εν διαστάσει σύζυγό του για σωρεία φορολογικών παραβάσεων λέγοντας πως ο ίδιος θα συνεργαστεί με τις Αρχές ώστε να πάρει ο καθένας το μερίδιό του από «τα ληστευθέντα χρήματα».

Στην ίδια αγωγή υποστηρίζει ότι για 80 εμφανίσεις του σε δύο κέντρα της Θεσσαλονίκης -«Mirage» και «Remember»- έλαβε το συνολικό ποσό των 700 εκατ. δραχμών.

Πηγαίνει, όμως, την όλη υπόθεση σε άλλες ατραπούς εκτός από τα οικονομικά ζητήματα, καταγγέλλοντας μέχρι και απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του! Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγωγή του, «το σχέδιο φυσικής εξόντωσής του αποφασίστηκε τις τελευταίες εβδομάδες της συμβίωσής του με την εν διαστάσει τότε σύζυγό του».

Ως «εγκέφαλο της σπείρας» καταγγέλλει συγγενικά πρόσωπά της, ενώ υποστηρίζει ότι καθημερινά τού έκαναν ένεση κορτιζόνης προκειμένου να στέκεται στα πόδια του και να τραγουδάει στα νυχτερινά κέντρα! Η πλευρά της Τζούλιας Παπαδημητρίου αρνείται όλες τις κατηγορίες του δημοφιλούς ερμηνευτή, υποστηρίζοντας ότι όλη αυτή η ενέργειά του να προσφύγει στα δικαστήρια σε βάρος της αποτελεί ένα διαφημιστικό τέχνασμα, στην προσπάθειά του να επανέλθει στο επίκεντρο της δημοσιότητας και του λαϊκού ενδιαφέροντος εν όψει της εμφάνισής του σε κέντρο το οποίο ανήκει στον Αργύρη Παπαργυρόπουλο και τον Μάκη Ψωμιάδη. Οσο για τις 4 δισ. δραχμές που αναφέρονται στην αγωγή του Βοσκόπουλου, στην οποία την κατηγορεί ότι τα παρακράτησε, δεν αποδέχεται για κανέναν λόγο την κατηγορία και δίνει άλλα νούμερα, πολύ μικρότερα από αυτά. Κερασάκι στην τούρτα; Ο Τόλης ζητάει από το δικαστήριο την επιμέλεια της Χαράς, η οποία είναι πλέον σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα για τον χωρισμό τους. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς τότε είναι η δραματική συνέχεια αυτής της πολύ σκληρής αντιπαράθεσης ανάμεσα σε δύο πρώην συζύγους που δεν θέλουν πια να βλέπουν ο ένας τον άλλον.

Η απόφαση του δικαστηρίου που δικαίωσε τον Βοσκόπουλο

Ο δικαστικός αγώνας κράτησε δεκαετίες και έληξε με την απόφαση ότι το παιδί της Τζούλιας Παπαδημητρίου δεν μπορεί να φέρει το επώνυμο του «πρίγκιπα της πίστας». Καθώς γεννήθηκε έπειτα από τεχνητή γονιμοποίηση με σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα. Το τεστ DNA ακυρώθηκε τρεις φορές και η συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης αναιρέθηκε, με την πραγματική κόρη του Τόλη, τη Μαρία, να έρχεται λίγα χρόνια αργότερα.

Τέλος σε μια δικαστική διαμάχη ετών έβαλε το ανώτατο δικαστήριο. Με την σφραγίδα, πλέον, του Αρείου Πάγου. Η 35χρονη Χαρά δεν είναι παιδί του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου και δεν μπορεί να φέρει το επώνυμό του. Παρά το γεγονός ότι αρχικά την είχε αναγνωρίσει ως καρπό της εκτός γάμου σχέσης του με την Τζούλια Παπαδημητρίου.

Η Χαρά γεννήθηκε στις 8/2/1986, έπειτα από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα. Το χρονικό διάστημα που είχε σχέσεις η Τζούλια με τον Τόλη. Σύμφωνα με σειρά δικαστικών αποφάσεων οι οποίες επικυρώθηκαν από τον Αρειο Πάγο.

Ο γάμος της Τζούλιας Παπαδημητρίου με τον «άρχοντα της πίστας» έγινε το καλοκαίρι του 1990. Ενώ η Χαρά είχε γεννηθεί από το 1986. Οπότε και αναγνωρίστηκε από τον Τόλη ως δικό του παιδί. Μετά τη λύση του γάμου το 1996 η επιμέλεια της Χαράς ανατέθηκε στη μητέρα της με απόφαση του Αρείου Πάγου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share